Ny styling!

Det är dags! Det här håller inte längre!
En ny styling är ett faktum, nu ska jag pyssla med den och hoppas att det inte tar allt för lång tid innan den är uppe..

Ordinlärning

Jag sitter just nu och försöker få in 14 främmande ord i mitt huvet som vi ska kunna till psykologin imorgon.. Nej okej det var en lögn men innan jag gick och tränade för cirka en och en halv timme sen så satt jag och försökte få in 14 främmande ord i mitt huvet. Det är här med ordinlärning är helt och hållet meningslöst, eller nu kanske jag överdriver igen, men det är iallall inte det som jag helst sitter och pluggar på, men men det ska göras och jag ska göra det.


Jag måste även gratulera sofia!
Glad som aldrig förr kom hon inskuttandes i skolan och jublade, för hon har klarat körkortet!!





En månad av julstämning

Ja då är det faktiskt bara en månad kvar! EN månad av underbar julstämning. Det här är den bästa tiden på vinterhalvåret, julen kommer med stormsteg och jag älskar det.
Dock börjar det bli lite panik med julklappsinköpen.. Helgerna är ganska uppbokade framöver, den enda helgen som är helt ledig är helgen innan julafton, och jag är inte den som gillar att vara ute i sista minuten med klapparna. Ska nog försöka få till det på den lediga-1-december-måndagen :)

Snart är det även dags för det årliga pepparkakshusbygget med liss.
Här ser ni förra årets resultat men det här året ska vi ta det til the next level





I just love christmas

Bilder








Utgång

Ännu en en Lördag på Satin och visst blev det än en gång lyckat. Denna gång var det vi bara 4 personer, det händer inte ofta att vi är så få kan jag säga.. Men det blev en riktig tjejrunda, kanon!
Jag har hört rykten om att det är satin som gäller även nästa helg! Jag hoppas jag ser er där!

Nu ska jag ta mig ut i solen och fota lite.
Bye!

Nördigt!

Äntligen helg! Gud vad jag har längtat efter att bara få ligga och sova tills jag vaknar av mig själv och känner mig pigg, det var alldeles för länge sen det hände.. Men imorgon ska jag ta igen det genom att ligga lite onödigt länge i sängen.

Studentfesten i Onsdags var kanon! Jag och lisa gick återigen helt och hållet in i temat och körde såklart hårt med utklädnaden.
Jag bjuder på lite bilder från festen. Enjoy!


Min och lisas dräkt! Temat var Nörd och vi var alltså spelnördar





  


 
Ännu en kanonlyckad kväll med Lindes studenter!
Spela Lagom

Studentfest

Imorgon är det dags igen!
Studentfest står för dörren. Temat är nörd, inget av dom bättre temana men jag vågar påstå att vi kommer ta det "to the next level" så att säga. Den som är där får se, annars får ni väl kanske titta in på bloggen, bilder lär ju komma.

Jag hoppas att ni treor har taggat till riktigt ordentligt nu, jag vill så många på dansgolvet imorgon!


Foton

Den här Lördagskvällen hade jag tänkt ägna åt lite diverse plugg eftersom jag har ganska mycket till nästa vecka men så blev det inte, kameran lockade mer. Ibland tycker jag faktiskt att det är helt okej att släppa allt och bara göra det som man tycker om i ett par timmar.








BEL-Pris

Ojojoj vilken onsdag det har varit. Den började med en redovisning som iallafall gick okej och slutade med att jag helt oväntat står uppe på scenen i aulan och tar emot ett såkallat BEL-pris.

Förklaring
Lindeskolan i samarbete med bergslagsbanken delade idag ut ett stipendium till en elev från varje program. BEL(Bra Elever på Lindeskolan)priset. Tidigare under dagen så hade jag hört att den som skulle få stipendiumet hade fått hem brev om detta och eftersom inget brev hade infunnit sig i min brevlåda så antog jag att jag inte var en av dom nominerade från vår klass. Så sitter jag där i godan ro i aulan med resten av treorna och priserna börjar delas ut och tillsut är dom på handelsprogrammet och vad säger dom inte om inte Martina Danielsson!! Så där sitter jag chockad som få för att sedan rusa upp på scenen för att ta emot ett stipendium på 5000 kronor.
Ni anar inte hur chockad men framförallt glad jag är!!

"utmärkt sig för att vara speciellt positiv, ambitiös och duktig i sina studier samt en god representant för sitt program" 


Ett litet guldkorn

När jag slog upp dagens tidning så ser jag mina kära vän sara på en kamel och lite längre bak i tidningen fanns det en helsida om henne.

Ni som inte har hängt med i svängarna så ska jag meddela att Sara precis just nu är i Kenya och pluggar den här terminen. Tänk er vilken upplevelse! Befinna sig i Afrika en hel termin. Ja ni, mycket tror jag hon kommer ha att berätta om när hon kommer hem från sin tripp och jag väntar med öppna armar på att få höra allt över en kopp kaffe eller två (eller varför inte över lite te med massor av honung)! Och nog längtar jag lite efter att få se hennes schyssta moves på dansgolvet också :)

Läs henne blogg här
Läs artikeln här




Rondellvett

Om du åker in i en rondell så blinkar du när du tänkte ta dig ur den.
Inte när du ska in i rondellen eller när du åker i den. Enda gången som det är tillfälle för blink är när du ska ut ur den! Kom ihåg det! 
UT UR RONDELLEN, BLINK BLINK!

Så där då har iallafall ni läsare lärt er det (:



Farsdag!

Idag är det farsdag och alla vet vi vad det innebär.
Lite extra omtanke till våra gamla gubbar :)


Min är underbar,
kärlek till honom


Fredag

Idag fick jag hem massor med bilder som jag framkallat. Tyckte det var dags att fixa lite tavlor till min vägg. Resultatet kommer upp inom några dagar, jag kan tänka mig att jag får lite tid över för pyssel på Söndag.
Imorgon bär det av till Örebro och systrarna Rings place, vi ska baka bullar och mysa hela kvällen, det kan behövas efter några vilda helger.


Studentfest den 19:de, tagga till!


Tracy my Tracy!

Jag antar att det inte är många som har undgått att jag älskar Tracy Chapman! Hon om nån är min favorit inom musiken, visst finns det många men hon har defenitivt en säker plats i toppen!
I vilket fall som helst så släpper hon ett nytt album den 12: de och jag kommer troligen vara en av dom första som raffar åt mig ett :) Kan knappt vänta!


Tracy Chapman - Baby Can I Hold You






Valvaka

Igår var det valvaka hos systrarna Ring som gällde, det bjöds på filip och fredrik, chips, te, kaffe, spel och härligt sällskap,  kvällen blev inte direkt sämre av att Obama vann.

Bilder från kvällen och morgonen kommer inom kort :)

Ännu en lördag

Igår var det ännu en gång utgång till Satin. Kvällen blev riktigt lyckad, så blev även frukosten i morse. Den var mys!
Men efter knappa 3 timmars sömn så är jag lite trött just nu.. Jag ska dra på mig lite varmare kläder och ta en promenad iallafall, det är nog det jag behöver.

Bye!