London Calling


The Clash - London Calling


Dagen: packa, jobba, panika över att det känns som jag glömt nåt.
Nu hoppas jag att allt är med för nu går jag och lägger mig, 04.00 ringer klockan och sen bär det av mot Skavsta med roadtrips-skivan på högsta volym.

LONDON, NU KOMMER VI!!!!

Tisdagkväll



Nyss hemkommen från Lisa. Som sagt bär det snart av till London, oxfordstreet, alla marknader, big ben, musikal och allt därtill. Nu sitter jag och slölyssnar på fin musik och dricker den godaste hallonjuicen.
Vi hörs imorgon

Heartbeat drumming double time


My Delirium - Ladyhawke

Dagens planer då. Jobb 13-19 och efter det träffa Sofia och Lisa för att checka in till London. Igår bokade vi musikal också, Grease. Kan inte fatta att det snart bär av, som vi längtat!
Nu lunch!


RöttÄrSött



Igår seconhand shoppade jag och Sofia här i stan och jag fyndade dessa fina koppar. 10:- per set dvs 50:- för hela högen, det kallar jag värt!

Kvällen ska spenderas hos Sofia framför Wallander. Låter fint.
Ha en bra kväll!

Rock ´N Roll is here to stay


Neil Young - My My, Hey Hey

 

Frånvarande? Well, ja. Men veckan som gått har främst varit förkylt, jobb och spekulationer över det nedrans askmolnet som hotat att ställa in vår londonresa men nu ser det bättre ut och om en vecka befinner vi oss just nu på Londons gator men shoppingpåsar i ena handen och en starbuckslatte i andra, så fint.

 

Later



Been there, done that




Igår bjöds det på mat hemma hos Nicole, hur gott som helst.
Idag har jag klippt mig och jobbat, ja relativt effektiv dag iallafall. Jag har blivit förkyld (igen) kan helgens bravader ha något med detta att göra tro? Hur som, nu ska jag städa och dricka kaffe!

Later!

Ett näpet flickebarn









Igår döptes Nellie.  Det är så himla mysigt med dop. Tjocka släkten samlad, fin bebis i klänning och fika.
Nu ska jag kila ut till min stol i solen med boken och kaffe i högsta hugg senare bär det av till Örebro med Sofia, där blir det lägenhetstitt och fika.
Hoppas ni får en solig dag.

I'm having fun don't put me down

Varning för bildbomb!

Bästa Pippa ever


Stoffe som inte var helt klar på vem han var, Pippi och Sailor


Festfixarn i egen hög person


Jag


Liveband och partypeople


Livebandet lät tydligen bra, tummarna upp för det


En del av bandet


Två favoriter


Gårdagskvällen var helt sjukt lyckad! Maskerad var det som gällde när Saras tjugoårsfest stog på schemat och maskerad blev det. Jag hade riktigt roligt och tackar Sara för att hon styrde denna fina kväll!

Stoppa dig


Sjukt trött efter ett heldagspass på jobbet, två pass kvar sen är det helg och helg betyder 20 årsfest och 20 årsfest betyder stämning.
Känner jag lukten av en galen helg?


Med solen i ögonen

Drar på mig solglasögonen, åker till örebro med Lisa och Andy och sätter mig vid slottet med en vanillalatte i handen. Gillar våren galet mycket!

MGMT - Time To Pretend


Aprilhimlen



Jisses jag insåg precis hur galet mycket svartvita bilder jag bjudit på den senaste tiden här på bloggen. Skärpning, nu ska jag välkomna våren med färgsprakande bilder. På tal om vår så satt jag ute med kaffekoppen idag, första gången för i år och jag diggar det big time.

Last Night






Gårdagskvällen blev verkligen lyckad. Galet roligt att träffa alla saknade ansikten. Efter föfesten styrde vi kosan mot Strömpis där dansgolvet öste men i framtiden röstar jag nog trots allt på hedliga Frimis.
Nu ska jag äta och slänga ner mig i soffan och kolla på något bra.
by-by-bye.

Reunion


Ikväll är det utgångsreunion med hp06, jag är så taggad på att träffa alla igen. Senare blir det Frimis.

Ha en bra kväll!

Pump It!



Igår körde vi hårt på gymmet, idag har jag grym träningsvärk men det är fint på nått konstigt sätt. Nu är det jobb som gäller.
Hörs senare!

We are love and misery



Efter en del frågetecken och några felskruvningar så är numera klädstället uppställd och jag gillar det. Framför allt gillar jag att det medför lite mer utrymme i garderoben. Imorgon väntar förmiddagspass på jobbet så nu är det dags att sova.
Godnatt!


Tobias Fröberg & Ane Brun - Love And Misery


15:32


Igår var dom här gullungarna här och påskade.

Gårdagens galej blev lyckat, som vanligt med dessa damer. Idag är jag seg, har inte gjort något behövligt förutom duschat och druckigt kaffe. Men nu ska jag fakiskt dra igång en städning av rummet och montera upp min klädställning som jag köpte på Ikea i fredags.

Later!

We're the music, sweet music

Guldkavajen är på. Nu åker jag till Askerlund med några favoriter på förfest.

Ha en bra kväll!

This is the time to lose control



Igår var det fest i bilen till örebro, det var fest på Ikea och fest på marieberg.


Efter en festlig gårdag på marieberg med Vernesson och Askelund gav vi oss på kvällen iväg på grillfest. Jag som skulle upp och jobba tidigt idag overlät festandet åt mina vänner och agerade istället domare och sjöng med i gamla dängor. Ikväll kör vi utgång i Örebro, tror det kommer bli en galen kväll på alla sätt och vis! Mer om det imorgon.

Glad Påsk!

OneMonth


Sofia i Saras glasögon, sjukt snyggt!

Annan snygg tjej i glasögon..

Om en månad befinner jag mig med dessa fina töser på Londons gator! Jag längtar galet mycket! Jag kan
garantera att detta kommer bli en minnesvärd resa.

Peace!


Första April


Kaffe, en ballerina-kladdkaka plus att det är sol ute fast klockan snart är sju, jag älskar't!

Idag var jag tvungen att jobba över, när jag skickar iväg ett sms om detta till damerna som jag hade bestämt dejt med på gymmet klockan tre och förklarar situationen så tror dom direkt att det är ett aprilskämt. "april april. Du jobbar aldrig över" och "Jag hoppas i mitt stilla sinne att det är ett aprilskämt". Vem tusan skulle hitta på det som aprilskämt? Det är ju skittråkigt..
Jag har kommit fram till att det är jäkligt svårt att bli tagen seriöst på första April.