Glasögon nästa

Jo men det ser inte bättre ut än att det är dags för mig att komma in i glasögondjungeln..
Optikern - "Det är ju faktiskt så pass illa att när du sen tar körkort så får du inte köra utan glasögon"
Jag- "Hm.. Alltså jag har körkort"

Hey, visst jag frågar ibland vad det står på skyltar men jag trodde det var normalt.. I guess not!

Glasögon?

Okej snart ska jag iväg och kolla om min bristande förmåga att se människor som jag möter på stan och den extrema huvudvärken som kommer upp allt oftare helt enkelt kan ha med ett synfel att göra..  We will see!


En glad överraskning

Jag har varit hemma från skolan nu i några dagar och känner mig allmänt hängig och då när man loggar in på bloggen och hittar alla positiva kommentarer så känns det genast lite bättre och att dessutom besökssiffrorna stiger!
Få uppskattning för det man gör piggar genast upp vardagen! 
Så tack så mycket and keep it up!


Jag slänger med ännu en av de bilder som jag redigerade igår.
Foto: Jag
Modell: Lisa


Bilder från i höstas

Sådär, några bilder är färdig redigerade.
Jag hoppas ni tycker om dom, jag själv tycker verkligen att dom är jätte härliga. 
 







Foto: Jag
Modell: Lisa




Guldgruva

Jag satt precis och kollade runt på datorn och hittade massor med bilder som jag tog på Lisa i höstas.
Jag kan säga att jag hittade ganska många som jag tror det kan bli nånting bra av.
Så nu ska jag sätta igång och plugga lite så att jag kan sätta mig och redigera sen!

Håll koll, bilderna kommer förhoppningsvis upp om några timmar.

Fix O Trix

Så hur livar vi upp en onsdagskväll?
Photoshop, vad annars!






Mando Diao

Lite mando diao så här en tisdagskväll kan ju aldrig slå fel!
Det är just såna här låtar som gör bussturen till skolan så härlig.

Varsågoda, lyssna och njut.


Mando Diao - God knows


Foto

Jag tog mig tid
i allt pluggande att faktiskt ägna mig lite åt en av de grejer som jag tycker allra mest om, dvs fotografera. Det har varit en allt för lång paus från det nu pågrund av just allt annat som måste göras men som sagt i dag tog jag mig tid.  
Rättskunskapen, amerikanska revolutionen och samhällskunskapen fick vänta!

Här har ni två smakbitar från dagens fotografering.






Foto





Jag kan säga att livet är lite Crazy med alla dess måsten just nu men lite uppdatering bjuder jag på, i form av en ofixad bild.

Nytt bord!

Helgen passerade med stormsteg och nu har en ny vecka börjat igen. Jag la på en hög växel vad det gäller arbetet om Amerikanska revolutionen idag, så nu är det iallafall påbörjat vilket kan underlätta en hel del.

Just det i Lördags tog jag mig in till Örebro med mamma och pappa och införskaffade mig ett objektiv till min kamera samt ett kanon fint soffbord som hade kostat 1500 på Ikea men numera kostade det 400 på rean, jag kunde inte säga nej!






Foton av ett frostigt landskap








Ny mobil var det ja..

Angående mobilen som jag beställde för några dagar sen, den skulle infunnit sig igår med när jag öppnar paketet så är den inte med, där ligger nämligen bara skivorna som vi beställde från samma ställe. På ordersedeln står det dessutom att den ska finnas med men nej nej, det gjorde den inte. Så när vi fick tag på företaget sa dom att den var slut på lager och att dom inte visste när den skulle komma in igen, så jag fortsätter jakten efter en ny mobil.

Kom gärna med förslag!



U2

Om det är några som jag skulle vilja se live så är det U2 och nån dag ska jag göra det också, det lovar jag er!


U2 - One





Längtan efter vår

Vad skulle ni säga om vi kunde förflytta oss till maj nu på en gång, värmen börjar komma, det är dags att dra fram tygskorna, studenten vankas, sommaren står på glänt. Jag skulle inte tacka nej till ett sånt erbjudande.
Vädret är inte lockande ute just nu!
Håll i hatten, det är storm. 







The Mist

Igår betsämde jag, mamma och pappa oss för att ha en liten men ack så mysig filmkväll.
Vi åker ner till filmhuset för att välja och tar hem the cleaner och the mist.
Lotten faller på att vi ska kolla på the mist. Det stog att den skulle handla om en dimma som faller ner över en stad och en pappa och hans son blir fast i ett varuhus.. det sista som stog på fodralet lät ungefär såhär: "Han vet tillslut inte vad som skrämmer honom mest det som finns ute i dimman eller människorna som han är fast med"
Den lät helt enkelt okej så vi slår på filmen, och efter cirka 30 minuter är dom fast i varuhuset och dimman har omringat dom, so far so good. Men helt plötsligt kommer det tentakler ur dimman och dödar en kille...TENTAKLER!  Det visar sig att i dimman bor Aliens, alltså kom igen. Nej detta är ingen film jag kan rekommendera. Det var verkligen en av dom sämsta filmerna jag sett. Dessutom är slutet super deprimerande! Jag tänker inte gå in på vad som händer om nu nån av er känner för att kolla på filmen. Jag vet själv hur sur man blir när man läser slutet på en film som man faktiskt vill se.

Det värsta är iallafall att den här filmen tydligen fått bra betyg! Jag är lite chockad över det hela. Fast det kanske bara är jag som inte går ihop med alienfilmer, ET är okej men där drar jag gränsen.

Det här var bara en liten varning för filmen eller kanske till och med en rekommendation för er som tycker om alienfilmer.
Men ingen film jag skulle se en andra gång.


 

Musik

Åh den här låten måste ju bara rekommenderas!
Perfekt att få upp söndagshumöret med! Jag tycker den är kanonskön!

Will.I.Am - It's A New Day


Ny Mobil

Vart tog vintern vägen?
Nyss låg snön på marken och nu är det gråare och tristare ute än vad det varit på väldigt länge. Jag tänker nog inte sätta min fot utanför dörren idag. Ta tag i lite plugg som egentligen inte behövs göras just nu känns som en bra idé. Det gör att man ligger steget före sen när proven väl börjar ramla in, vilket låter som en bra plan enligt mig.


Igår beställde jag en ny mobil. Min Sony ericsson börjar långsamt men säkert ramla sönder.. Nog känns det lite tungt att överge den, jag menar jag tycker verkligen om den men efter 1,5 år och en och annan smäll i backen så har även den börjat visa att det är dags för en mobil så jag beställde LG KF510. Om jag ska vara ärlig så var det mest för utseendet, jag hoppas att den funkar kanon annars har jag ju alltid nånting vackert att vila ögonen på ;)


Bilden är tagen från: http://images.play.com/covers/5180888x.jpg

Fredag

Ännu en dag är klar i skolan och jag måste säga att det känns riktigt bra att vara tillbaka, iallafall om vi bortser från pluggandet. Ikväll är det lite jobb på ica som väntar, så även imorgon. 

Hoppas ni får en härlig fredag!



Back on track

De sista dagarna på lovet hade jag fullt upp så bloggen blev lite lätt osidosatt men nu ska jag förhoppningsvis vara back on track.

Så skolan började idag, det känns helt okej. Morgonen var och kommer troligen även i fortsättningen vara det jobbigaste.
Som tur är finns ju kaffet som räddare i nöden för oss allt för trötta människor att köpa för en ynka 5:a på skolan så jag ska nog ta mig igenom några trötta mornar till ska ni se. 
Nu är det sista terminen som gäller sen är det studenten och allt vad det innebär som väntar!! 
Lovey!

Foto

Även fast det är sinnessjukt kallt ute så måste jag ändå medge att det är rena rama guldgruvan när man ska fotografera.






Smakprov

Jag var precis ute och fotade lite. Jag höll på att  frysa fingrar och ben av mig. Det är helt sinnesjukt kallt ute, -17 med andra ord. My god!
Några kort blev det iallafall och här får ni två smakprov. Nu ska jag sätta mig och pyssla lite med dom andra. Det är som sagt bäst att hålla sig inne resten av dagen.
Raggsockorna är på, tack för det!






Lovely Music






Bowling

Bowlingen gick förvånansvärt bra igår. Jag kammade hem en tredjeplats.
Jag får väl ge Jacob en liten lätt applåd för sin insats som gjorde honom till segrare.









En härlig kväll!

Älskade Musik

Jag älskar verkligen deras musik! Bir man glad eller blir man.
Jag tror deras album får bli mitt nästa inköp!


Those Dancing Days - Hitten

Those Dancing Days - Home Sweet Home




 

Those dancing days!


Bowling tonight

Idag är det bowling som gäller för min del. Den senaste gången jag bowlade var för sisådär två år sen men jag ska nog visa dom hur det ska gå till.
Kameran hänger med så bilder kommer upp imorgon.

Början

Året har börjat ganska segt, men det tycker jag iof dom flesta gör eftersom allt är stängt på nyårsdagen och tv:n sänder maraton på både det ena och det andra. Igår gick tex 17 avsnitt av vänner på rad och visst jag har alla säsonger på dvd men det hindrar inte mig att kolla på vänner när det bjuds.