Hejdå blogg.se

Hej! I och med att jag har bloggat hos blogg.se sedan jag började så känner jag att lite förnyelse skulle sitta på sin plats så jag har startat upp en ny blogg hos en annan portal och känner att inspirationen har hittat tillbaka.
Den kommer fortsätta i samma spår som denna men med bättre uppdateringar så jag hoppas ni hänger med mig.

martinadanielsson.devote.se Vi ses där!

jag känner att ödet är i våra händer

Den här måndagsförmiddagen tänker jag tillbringa i soffan med film och en kopp te, jag känner att vädret nästintill ber mig om att göra det och jag tänker inte trotsa vädret.

Moa Lignell

Detta sitter jag och lyssnar på om och om igen just nu. Moa Lignell, vilken röst och vilken fantastisk låt! Tror nog att vi kommer höra mycket om henne framöver.

there's a fire starting in my heart

Hej! Igår var jag och spelade lasergame med några vänner, var väldigt lyckat. Alla gick totalt in i spelet. Vi avslutade kvällen med mat på en uteservering. Det gäller att ta vara på den möjligheten innan höstkylan helt tar över.

Ikväll ska jag krama hejdå till Evylyn som åker iväg till Norge imorgon.

Love!


a young summer's youth

Hej och välkommen September, hej där hösten och hejdå sommar. Min sommar har varit så himla fin. Studentfirande, Grekland, peace&love, bröllop och mycket mycket mer. Här ovanför har ni iallafall en bit av min sommar. Nu välkomnar jag hösten och ser framemot tända ljus, te i mängder och halsduk.