Lördag

Jobb jobb jobb..
Ännu en jobbhelg är klar och den här gången hände det faktiskt lite. Tillexempel så slutade en mans permobil att fungera precis vid utgången på ica, men han hade ju faktiskt förvarnat "jag kör på rött" och det skulle han inte gjort, ladda batterierna är ett måste om man kör permobil men det hela löste sig och på något sätt kom han iallafall utanför icas dörrar så jag hoppas han kom hem säkert.
Idag gick dessutom en av glassfrysarna sönder så det var bara för mig och Liss att jobba över och börja ösa glass men lika glada var vi för det, vi fick ju trots allt med oss en del glass hem och det tackar man inte nej till. Vi blev som två små barn igen !

Imorgon börjar packningen inför mallis! Jag och Liss ska ner till Ica och handla det sista. Pasta for the win!


Sov gott mina vänner!

Tisdag

Åke verkar anse att jag har pluggat klart nu ! He is smart sometimes

Men nu är det bara en uppgift kvar sen är det dags att skicka och när den här är klar så är kursen avklarad, så keep up the good work Marty!



             Åke tror förövrigt att han är en katt.
Jag kan meddela er som är osäkra att han är en hund.


Måndag

Ännu en dag har gått förbi utan att jag har gjort nånting som jag borde göra En inlämningsuppgift, två redovisningar, ett matte prov och planering inför mallorca. Det är det som ska göras men jag tar mig aldrig för det. 
Imorgon har vi iallafall en skön dag, har en lekion och slutar efter lunch. Så då blir det en tur till örebro för att införskaffa det sista inför resan.


Ha det bra!

Morsdag

Idag är det alla mammorsdag och det ska firas. Dom ska bli uppvaktade ända ner till tårna för tänk vad mycket dom har stått ut med under åren och klagar dom ? Nej det gör dom inte.. Dom finns där oavsett vad som händer, man kan alltid vända sig till dom. Iallafall är min mamma så och jag hoppas att ni har en lika underbar mamma ni med! 


 
image27
Jag älskar dig!

Lördag

Igår tog jag och Lisa oss en roadtrip till Frövi med marty&liss-partymusic i bott. Väl i frövi var jag tvungen att visa hur halo ska spelas och inte för att skryta eller så men i kicked some ass yesterday! (: Jag var tvungen att visa Dp vart skåpet ska stå. På hemvägen fick Lisa känna av känslan av att vara med i en skräckfilm. Ett mystiskt ljus som försvann och en bil som helt plötsligt slutade fungera!!  Tur att det bara var Marty som spelade Liss ett litet spratt! Det var för roligt att se hennes min, ojojoj. Skakig Lisa = FUN!

Idag har jag och Jennifer varit inne i örebro och shoppat. Vi laddade bla upp med utrustning inför Fotbolls EM, om det är några som är taggade så är det vi!

image25
Pepp pepp pepp!!

Torsdag

Praktik på ica idag, jag fick ansvaret för brödet. Det visade sig att det bara var att börja grädda plåt efter plåt med winnerbröd. 3 för 10 innebär hysteri bland kunderna, ALLA ska ha winnerbröd och helst 6 stycken var. Så idag har troligen cirka hälften av Noras befolkning ätit minst ett winnerbröd och erbjudandet kommer dessutom gälla hela helgen, jag säger bara akta er!

Det är en ny dag imorgon mina vänner, vilket innebär nya möjligheter!

DP = Tjuv?

"What glöms hos dennis stays hos dennis" Kan man förvänta sig ett sånt svar? Det ända jag ville var att få tillbaka min såpbubbelblåsare! Men nej, då kommer dennis med sitt nypåhittade ordspråk!

Dp är inte den jag trodde han va!! Dp är en tjuv, Dp snor, Dp tar saker av oskyldiga männsikor!


Det ända jag vill är att få tillbaka min stora såpbubbelblåsare, give it to me!!!!!



Dennis
Här har vi honom! Visserligen på sin bästa sida men var på er vakt people!
Han ser söt ut men innerst inne döljer sig en liten opålitlig orm!

Kanot(o)tur

Hp06 var laddade och taggade till tusen!
En heldag med naturliv och paddling stog på schemat och det blev det. Det mest underbara med dagen måste varit det otroliga regnet som gjorde att vi alla tillslut satt och huttrade och frös under tre kanoter och en presenning men det var mysigt det med. Det är ganska skrattretande att vi alltid ska få sämst väder på våra friluftsdagar. Förra året var det slask och nu var det spöregn.. 
Kramp i armarna fick man också men man får se det positivt, gäddhänget finns inte mer!

Vad ska man säga, hp06 är vikingar lite regn och kramp stoppar inte oss, vi paddlade allt på och gav allt vi hade. Men jag måste ändå medge att det var skönt när man väl satt i en varm bil påväg hem..

Torsdag

Ojojoj vilken underbar dag det har varit !

Körkortet har firats många gånger om och det har inneburit något ätbart varje gång, det började med Wokhous och avslutades med tårta :)

image26



Don´t drink and drive!

Sanningens ögonblick

Sanningens ögonblick har blivit ett av mina favoritprogram! Det är helt sjukt men ändå så roligt. Det är verkligen förnedrings tv på hög nivå men hey "är man med i leken får man leken tåla" Men jag kan lova att jag aldrig skulle ställa upp på det, jag ser ingen charm med att svenska folket ska få reda på mina hemligheter, no way. Men jag tycker att det är betydligt roligare att kolla på andra som blåttar sina hemligheter.
Nu är det tex med en kille vars tjej skickade in honom dit för att få reda på om han varit otrogen mot henne.. Vad är det för förhållande? Är det inte lättare att fråga honom hemma istället för dra in honom i tv och samtidigt som hon själv får reda på det så får hela svenska folket också reda på det! Nej nej, det där tror jag inte på.
Men samtidigt är det ju roligast när det är nån där som har sin flickvän med sig, det är ju då alla smaskiga frågor kommer :)


Uppkörning

Ni anar inte hur nervös jag har varit inför den här dagen men idag, torsdagen den 15 maj fick jag körkort !! Herregud körkort! Inge mer övningskörning, tack för det !


// Marty en stolt körkortsinnehavare

Onsdag

Jag och Liss drog oss upp ur sängen halv nio imorse för att ta tio-bussen in till Öret. Lisa skulle slipa till sin frisyr och vi skulle färga ögonfransarna, perfekt inför mallis.
Idag var det ju även vårruset och självklart var hurtbullen lisa med och rusade. Jag har dock inte hört hur det gick för henne men med den underbara t-shirten som hon fick ha så gick det säkert great!
 
Nu börjar snart Greys Anatomy, det är inte värt att missa!

Bye!


Tisdagskväll

Wow marty gör redan framsteg, två inlägg på en kväll, Inte illa enligt mig själv :)

Jag ser ut att få nattbesök ikväll, min favorit Liss kommer ner och myser med mig!
Det kommer troligen bli massor med prat och capuccinodrickande om jag känner oss rätt. Lite planering inför mallis kanske :) Vi ska upp relativt tidigt imorgon och ta oss in till öret eftersom Liss ska klippa sig, sen blir det shopping som gäller. Jag hoppas på fint väder så vi kan sätta oss vid slottet med en varsin kaffe och mysa.

Nej nu ska jag ladda upp för en myskväll!
See you!

liss and me
   Det är tur att du och jag har varandra!

Tisdag

Jag förstår inte att folk kan lägga upp flera inlägg på en dag.. Och då menar jag inte bara två utan fyra, fem stycken på EN dag, my god!  Visst jag vet att jag är lite extremt seg med inläggen ibland, jag ska bättra mig men jag kommer nog aldrig skriva fyra inlägg på en dag.

Idag hade studenterna på skolan mösspåtagning och oj vilket liv det blev. Nu har dom kommit ut från sina hålor och är beredda att fira att tre års slit är slut och självklart tog dom chansen i ära att håna alla ettor och tvåor! Men hey we can take it, det är ju som sagt vår tur nästa år! :)

Imorgon är det studiedag vilket innebär LEDIG dag, underbart! Jag och Lisa ska tillbringa vår dag i Örebro för att fixa lite smått och gott inför Mallorca. Det är som sagt bara tre veckor kvar nu !!
Nu ska jag slå på vänner, jag har gått och blivit besatt så nu är det jag som kollar på alla avsnitt från början till slut!

Ha det bra!
/Martina

Måndag

Jag bestämde mig tillslut även om det har tagit lång tid, jag har låtit klädhögarna gro på mitt rum men jag kan lova er att nu är det så härligt rent här nere :)
Jag lät Håkan underhålla mig med sin skönsång och då funkade det kanon. Håkan, cappucino och städning är en grym kombination, funkar hur bra som helst! Jag lyckas alltid hitta nåt som liksom har snöat bort i mitt rum när jag städar den här gången blev det påskgodiset, wooho! Eller ja kanske inte så wooho ändå eftersom det hade stått i en öppen påse i ett dammigt rum så jag fick ta steget att kasta det men jag sparade chockladäggen med papper på. Man måste ju faktiskt vara lite ekonomisk och även tänka på dom fattiga barnen i Afrika, jag skulle ju kunna skicka ner dom.. Eller så tar jag dom själv :D 
Iallafall mitt rum har sett ut som en sopptipp i nån vecka nu men nu kan man faktiskt röra sig fritt i det, man kan sitta i soffan utan att trängas med alla kläder, det är ju helt underbart. Nu ska jag aldrig stöka till det så igen för jag tycker faktiskt inte att det är så roligt att städa ändå..

Jag kanske skulle ta och anställa en sån där städerska som regeringen satsar så hårt på just nu eller iof.. jag kan säkert få Dp att göra det för en Noraglass (: hihi.

hmhm 2


Idag bli Jim en man!
GRATTIS!


Nej nu ska Marty sova!
See you!

Onsdag

Okej jag hade skrivit ett inlägg men det är numera helt lost och jag orkar inte skriva om allt så jag kan förkorta det hela genom att säga grattis till Jesper och Erik även fast det var en vecka sen ni fyllde men hey bättre sent än aldrig.

Idag har det varit kanon väder, a taste of summer skulle jag påstå! När jag och jennifer kom hem från skolan tog vi plats i skolparken med en chipspåse, mys!
Sommaren står för dörren, det betyder att Mallis inte är långt borta. WOHO!! Jag och Liss ska rocka!
"I Magaluf skrattar sig måsarna hesa"

Ha det bra
Marty