Uppdatering

Okej det här är vad jag kallar riktigt dålig uppdatering!! Skärpning.

Förra helgen var det party hos Jim och det blev en lyckad kväll som vanligt :) Skaka på rumpan var ett måste, ingen vill väl vara våltäktsman? Min mobil försvann dock i nån timme men blev upphittat i nån dryg tjejs väska. Thats life! Jag höll iallafall hårt i den resten av kvällen.

Resten av veckan bestod av ledighet, dvs påsklov (:
Det bjöds på myskväll hos Oskar, en heldag i Linde, en shoppingtur i Örebro och party hos Oskar. Wonderful :)
Jag kan säga att golvet gungade hos Oskar också och även detta blev en lyckad kväll :)

Ikväll blir det mystime med Liss och Rebert dom kommer hit för lite matlagning, chockladdrickande och filmvisning, myys :)

Bye!

Tantgympa

Idag var det dags, träningen var ett faktum!
Jag och liss drog iväg på den omtalade "tantgympan"  och yes "tanterna" kan sin grej :)
Ja okej det kanske är lika bra att erkänna att den såkallade  "tantgympan"  inte består av en enda tant. Visst vi kanske var dom yngsta och så gick åldrarna upp i 50-60 årsåldern men jag vet inte om jag skulle betrakta dom som tanter. Jaja i vilket fall, vi jobbade hårt, magen spändes, ryggen fastades till och benen var fulla av mjölksyra, precis som det ska vara efter ett träningspass.
När jag och liss stog där i vår älskade gymnastiksal där vi tillbringat våra idrottslektioner från 0:an till 6:an ser jag helt plötsligt repstegarna, jag hade glömt bort repstegarna. Det finns ju inte nu längre eller så anses vi bara lite för gamla för att ha repstegar i vår nuvarande idrottshall, i vilket fall så var det mysigt att vara tillbaka, det finns många minnen i den hallen ;)
Nu sitter jag iallafall här nyduschad, stretchad och aningen för pigg för att klockan verkligen ska kunna vara kvart i tolv. Men somna brukar aldrig vara ett probem, speciellt inte nu när jag har köpt dunkuddar, man sjunker in så mysigt i dom och så prasslar dom lite så där lagom gosit. 

Nej nu är det dags att sova. Jag måste ju vara pigg imorgon det är ju som sagt sista dagen innan lovet och då ska det jobbas hårt på Ica :)

"Trampa aldrig fel i era egna skor" Dagens citat av  mister j.
 
Godnatt!

Tisdag

Helgen har satt sina spår eller så har det blivit lite för många sena kvällar den senaste tiden. Hur som helst ligger jag här i min säng och kan knappt hålla ögonen öppna. Men det är som sagt bara två dagar kvar till lovet, det efterlägntade lovet. I like :) Då kommer det bli lite ganghang i Frövi, hos mannen med alla vuxenpoäng och så hinns det säkert med nån shoppingrunda, party och lite mys, det kommer bli great!

Dagens skoldag var en av dom vanliga. Det bjöds på lite sång, roliga kommentarer och diverse annat smått och gott som fick oss att skratta rakt ut.  Som vi alla vet kan Jesper kläcka ur sig både det ena och det andra, and we love him for that :) Visste ni föresten att om man sväljer ett tuggummi så ligger det kvar i magen i 7 år, tänk på det nästa gång ;)

Nej nu är det dags att ta en dusch, fixa te och ladda inför gossip girl :)

Ha en skön kväll!
// Marty

Helgen som gått

Ännu en måndag är här med alla måsten inför veckan men vänta nu.. Den här veckan finns det inga måsten, matteprovet är klart, teorin fixad och arbetet inlämnat. Det här kommer nog bli lite av en skön vecka. Jag och Liss ska till och med sätta igång med träningen på onsdag, go marty !

Helgen som var blev en riktig panghelg så jag måste ju dra den i lite stora drag.
Lördagen började med en tripp till öret med mamma och pappa, vi skulle lämna min dator hos en kompis till familjen för han skulle fixa lite med den, när vi skulle åka blev jag först irriterad för att ingen kunde offra sig och åtminstonde bära kartongen som sladdarna låg i men efter att jag ryttigt till så ställde pappa upp att bära den så jag går ut till bilen 5 minuter senare och vi börjar rulla mot öret, jag satt där i lugn och ro i baksätet och pluggade lite matte och helt plötsligt slog det mig, "Vem tog datorn!!" Fuck, då var det bara att vända om mot Nora för att hämta datorn och sedan börja resan mot örebro ännu en gång.. Jag kommer aldrig ha rätt att säga till pappa att han har dåligt minne igen. aja det löste sig iallafall.
Efter lite shopping hämtade vi upp Liss i pershyttan och det var dags för lite uppiffning inför kvällen. Den var time for some party i Vedevåg men först bar det av till Linde för förfest med härliga töser och några boys.
 
Kvällen blev otroligt lyckad och ja, vi fick dansgolvet att gunga, det var varken första eller sista gången det kommer hända. We Rock!

Ha det bra people!

// Marty

Hej

Livet rullar på, ännu en praktikdag på ica avklarad och det är helt plötsligt en dag närmare påsklov, sommar och sommarlov :)
Min fredagskväll kommer bestå av att plugga, måste bli klar med arbetet idag för imorgon ska jag till örebro så då kommer jag inte hinna med det och hela min söndag kommer gå till att plugga matte B, herregud, det där provet kommer bli en flopp.. men men det är bara att stå i och göra det bästa av situationen.

Imorgonkväll verkar det som att det bär av mot Vedevåg för lite party, vi ska få dansgolvet att gunga :) Be there!

Nu måste jag fortsätta med arbetet!

See you !

Uppskrivning

Nervös, nervös , nervös. Imorse när jag vaknade var uppskrivningen nära, så nära.

På bussen in till Örebro kändes det som att jag hade glömt bort varenda regel, skylt och ja allt som man på något sett behöver veta om man ska klara en uppskrivning. När jag och pappa sitter i väntrummet hör jag en tjej som säger att hon varit där tre gånger, herregud! tänkte jag, ska man behöva göra det  här tre gånger!? 
Efter en halvtimmes väntan får vi äntligen komma in.
"Danielsson. Du har dator 7" sen var det bara att sätta igång och jag kan säga det att det inte kändes som om det gick speciellt bra. Efter några frågor började jag förstå att det aldrig skulle gå vägen men jag fortsatte kämpa och tillslut var 70 frågor besvarade jag laddade ett tag för att trycka på "avsluta" för att få reda på resultatet.  Tillslut var jag modig nog att trycka och då kom det upp en grön text där det stog "GODKÄND". Jag skulle kunnat börja gråta, så glad blev jag. Det var verkligen en sån lättnad, känslan av att veta att jag aldrig kommer behöva läsa körkortsteori igen, göra ett körkortstest på datorn eller sitta i det där väntrummet och vara nervös en gång till.
Sen var det bara det bästa kvar, gå ut till Pappa med världens leende på läpparna och se att han förstog att jag hade klarat det.
 Nu ska jag kämpa på med körningen så det kan bli lite roadtrips :)


En helt vanlig måndag

Hej gott folk!

Måndagar är alltid sega, dom inleds med engelska b i ungefär tre timmar, lunch, lite lektioner och avslutas med matte b i en och en halv timme. Men det är tur att man har härliga människor att dela dom långa skoldagarna med :) Hp06 for life.

Det blev ett väldigt kort inlägg men jag måste fortsätta plugga lite nu.

Byebye!

Helgen

Hej!

Ännu en helg är förbi och den här var en av dom bättre.
I fredags Pluggade jag med Liss, okej det kanske inte blev så mycket pluggande gjort men hon är ju äntligen hemma igen från Polen så vi hade lite att ta igen, så det blev alltså mycket pratande och dessutom lite kaffedrickande. Men tillslut somnade vi iallafall, det var vid tre skulle jag tro och så ringde klockan 6.20 och då var det dags att pallra sig upp, ica väntade.
Senare under dagen bar det av mot Frövi för att hälsa på lite härliga vänner när vi kommer innanför dörren börjas det sjungas och bjudas på tårta, dom är verkligen för söta :) Det har blivit mycket tårtätande den senaste veckan, men hey, i like it :)
Kvällen bjöd på allsång, tv-spel, trevliga människor och dessutom att bli utlåst på balkongen av husets herre himself.
Det var verkligen en jätte lyckad kväll, tack för den Oskar :)

Nej nu måste jag fortsätta plugga så jag kommer nånstans, snart kommer J. och då blir det film.

Ha det bra!


Livet

"Livet är inte alltid en dans på rosor" Min vän Moa har rätt. Men just nu önskar jag att det skulle kunna vara det. Det händer för mycket på för lite tid. För mycket rasar som jag inte kan rädda, som jag inte kan göra bra igen.
Hur kan en person som man älskat så mycket helt plötsligt vara borta, helt plötsligt är det inte "okej" att träffas eller prata som vanligt längre, hur ska jag kunna lära mig att leva utan dig?
Och hur får man en person att inse hur mycket skada hon gör mot sig själv, hur mycket hon förlorar och att hon kanske inte kommer klara detta om hon inte tänker om, hur gör man det?

Nej ibland är inte livet en dans på rosor men nångång kanske det är det igen, nångång kanske det känns bättre, man måste ta sig igenom det jobbiga för att kunna glädjas åt allt det fina, hur jobbigt och meninglöst det än känns, jag kan göra det här, jag måste göra det här, jag har inte direkt något val.



Jag hoppas att ni mår toppen, jag ska snart må toppen igen, det lovar jag.
M.



Jag har köpt mig en akustisk gitarr
sen den dan du träffa mig.
Så här står jag med min nya gitarr
och min kärlekssång till dig.

Goodbye my love

18 år!

Hej gott folk!

Nu är 18 år fyllda och oj vilken underbar födelsedag det var :)
Morgonen började med det traditonella uppvaknandet av familjens skönsång och paket på sängen, i love it.
Sen bar det av till praktiken och där kommer plötsligt jennifer med en tårta, då tog jag en paus i brödplockandet och fikade lite istället. När praktiken var slut kom jag hem till firande med släkten så då blev det lite mer tårtätande och paketöppning. När pappa kom hem från jobbet hade han köpt en buket med 18 stora röda rosor, helt underbara. På kvällen kom girlsen, myspys.
Här kan man tro att 18 års firandet skulle vara över men nej då det fortsatte dan efter med.

Så på fredan kom jennifer, oanmäld  ner till praktiken vid två och hämtade mig, vi gick hem till mig där jag fick byta om och sen blev vi upphämtade av hennes syster. Det bar av mot örebro. Efter resan som kändes lååång så var vi tillslut framme, och där stog vi utanför relaxen på gustavsvik. Jennifer hade med sig allt som kunde tänkas behövas för mys i några timmar. Vi besökte ångbastun,och den vanliga bastun, satte på oss ansiktsmaskar och  satte oss i baren där vi drack några cider som jag faktiskt fick köpa helt lagligt (:
 Efter några timmar på relaxen åkte vi hem till jennifers place, när vi öppnar dörren ser jag två snygga brudar komma springande mot mig, moe och liss hade hittat till partyt :)
Hos jennifer fanns det mat, tårta och drinkar men innan det fick huggas in på det var det dags att börja fixa iordning sig, nästa stopp var party i Bångbro.
Jag hade verkligen så kul, vi fick golvet att gunga i bångbro det kan jag lova :)

Jag hade en helt undebar dag tack så jätte mycket tjejer :)


Ta hand om er
Martina

389167-15389167-14