Torsdag

Okej halkan är avklarat och kul var det. Först möttes vi upp utanför traffikskolan och sen bar det av mot grängesberg i en automatbil, kändes skit konstigt att inte växla när man körde men det funkade det med. Väl framme vid halkbanan så hade vi lite teori och sen var det dags för att börja sladda. Jag fick köra med en jätte trevlig tjej så det var hur bra som helst, och sladda gjorde vi det kan jag lova, men det gick bättre och bättre.  Godkänd blev jag iallafall och glad är jag för det.
Nu är det bara det slutgiltiga testet kvar, det jag kommer vara så grymt nervös inför men det är bara att ta sig igenom det och hoppas på det bästa.

Bye

Tisdag

Ja då mina vänner det fina vädret har hållt i sig, solen skiner som bara den och alla är glada :)
Idag hade jag körlektion så jag missade idrotten men då fick jag och jesper istället lite dötid att ta kol på tillsammans så vi slog oss ner och gottade oss i solen som alla andra denna härliga tisdag, i like that guy :)

Idag kom jag och DP på en onskefull plan som ska genomföras 23.16 ikväll. Det ända jag kan berätta är att jag inte skulle vilja sitta ensam i en tvåa i Frövi vid den tidpunkten. Personen i fråga kommer nog aldrig mer sitta och häcka iallafall, mohaha!
Jag och DP är för bra tillsammans, we make a great team så att säga! ;)

Imorgon är det dags att få halkan avklarad men jag ska vara i Linde kvart i sju, det känns ju lite väl tidigt för mig men men det är bara att pallra sig upp.


Nej nu är det duschen som gäller. Jag kommer definitivt skriva om morgondagen och allt mitt halkande imorgon.



See you!
/Marty

Underbara Söndag

Ja det är sant, den här söndag har faktiskt varit riktigt mysig!
Jag brukar aldrig tycka om söndagar, dom brukar vara fyllda med ångest, den såkallade söndagsångesten. Men idag fanns det inget spår av den nånstans. Kanske men bara kanske kan det varit detta underbara väder, nej föresten jag är helt säker på att det var vädrets förtjänst. Ingen kan vara på dåligt humör när det är sånt här väder, det går inte! Nu står sommaren för dörren mina vänner :)
Jag har suttit på altanen och gottat mig en stor del av dagen med mamma och majsan, pratat om allt och ingenting och även piffat till mammas hår med lite ny färg. Sen gick jag upp till familjen rings stuga för lite grillning och härligt umgänge, och mysigt blev det!
Hela dagen har bestått av sommarkänslor, vi fick helt enkelt en liten smak av sommaren idag och jag har även hört att det fina vädret ska bestå hela veckan, I´m happy!

På onsdag är det halkkörning som gäller, oh my ! Vi får väl se hur det går, stackars krake som ska åka tillsammans med mig, det kommer bli åka av ;) Nej då han eller hon  kan känna sig lugn :)


Bye!

Torsdag

Dålig uppdatering igen, I know!


Idag har jag varit sjuk så det blev inge Ica för mig denna torsdag, jag gick istället upp vid halv elva, började klunka te för att få min hals att må lite bättre och så satte jag på en film. Det blev hotet inifrån, det var faktiskt riktigt bra. Jag är nöjd med mina filmval dom senaste dagarna imorgon tänkte jag satsa på the great raid och hoppas att den också är lite av en hit :)
Te, Te , Te. Det är ett måste, speciellt när man är förkyld jag har druckigt ett antal koppar idag och fler ska det bli.

Jag och Lisa bokade resa i helgen, det tåls att nämnas!! Den 3:de juni bär det av till Mallorca - Magaluf. Då kommer nattlivet där vara som bäst, det kommer vi se till :)  "Alla som inte dansar är våltäktsmän"


Ha det bra!
Marty!

Söndag

Jag kollade precis på man on fire, den var riktigt bra. Men var en pärs att kolla klart på den, jag skapade lite av en flod i min soffa. Jag är så jäkla känslig, jag gråter för allt sorgligt i filmer.. Jag säger bara pearl harbor med mig och lisa då svämmar det över, ojoj. Men iallafall filmen var riktigt bra se den om ni inte redan gjort det. Dakota Fanning är helt fantastisk, keep up the good work säger jag bara :)

Denna helg bestod av jobb, jobb och åter jobb, men en frövirunda hans även med, det vankades för myskväll med film och allt därtill men myskvällen förvandlades till ett paty. Ja det är väl i frövi det händer ;)  

imorgon är det nationellt prov i engelska som gäller, speaking. Känns ju inte direkt som att det kommer gå lysande men men jag vill bara få det gjort.

Nu ska jag sova!
Godnatt // Marty

1 April

Jag tror inte riktigt att den här grejen med att vrida om klockan till sommartid är min grej, jag vet det är bara en timme men den timmen känns av måste jag säga. Jag försov mig imorse och har varit trött hela dagen men jag och j. hade humöret på topp iallafall, våra ackrobatiska övningar på dagens idrott var inte att leka med. Jag upptäckte även att jag är grym på att stå på händer visserligen var det mot en vägg och med en Jennifer som höll i mina ben men jag kände mig duktig. J. däremot hade lite av vad jag skulle kalla spagettiarms, hihi men hon var duktig iallfall :)

Jag kan avsluta med att berätta att imorse när jag insåg att det var 1:a april lovade jag mig själv att jag inte skulle gå på nåt dåligt skämt, jag skulle vara extra vaken hela dan. Det här året skulle ingen lyckas. Jag gick upp och  det första som händer är att jag går på samma gamla skämt som vanligt av mamma.. Hopp så var det som vanligt igen då. Jag tar nya tag till nästa år!

Nu är det nog dags att besöka sängen så att jag orkar mig upp imorgon, inga försovningar här inte!

Godnatt!