You'll make me smile by really getting into the swing


Kings Of Convenience - I'd Rather Dance With You 

En klar favorit! Lyssna, njut och ha en underbart solig lördag. Jag drar mig mot Örebro.

In spaceships they won't understand



Hej trött dag. Klockan ringde 06.45, jag känner verkligen hur ovan jag är att gå upp tidigt nu för tiden. Har gått och gäspat och segat hela dagen. Men imorgon, då ni då är det sovmorgon så det bara jublar om det. Sing hallelujah!

Linjen är tunn och alltid nära till allt som är grönt och grant



Ojoj här händer det grejer, blogg.se bygger om och mitt inlägg från igårkväll försvann ut i cyperspace..
Dagen har spenderats på bästa sätt, fika med Liset och Örebro med Sofia. Det var snabba cash som stog på schemat, den kan jag rekomendera, lätt sevärd. Men ni vet när man blir kissnödig halvvägs in i filmen så kan man inte helt fullt ut konsetrera sig på något annat än just det, så blev det idag. Nu ska jag ta mig mot sängen, jobba tidigt imorgon.

Godnatt!

Och just det slänger in en pepplåt med Markus, det är ju faktiskt fredag imorgon.


Markus Krunegård - Det är ett idogt jobb att driva ungdomen

Jag går i regnet utan paraply



Gårdagen spenderades i Örebro med shopping, Lisa och en lång fika på espresso house. Det blir helt enkelt ingen ordentlig shoppingtur utan det där fikat, älskar't! Klockan fyra ska jag ner och jobba men tanken är att jag ska hinna städa lite här hemma först. Sara och Sofia kommer hit senare ikväll och just nu ser det nämligen inte helt okej ut. Vi får väl se hur det där går, vet ju hur det brukar bli.

Hur som helst, ha en bra eftermiddag och kväll.
Later

I have made a choice



Hej träningsvärk!
Afrodansen igår var effektiv och galet rolig tror att den kommer stå med på schemat flera söndagar framöver. Jag och Lisa gick vi även på yogaklassen efteråt, hej osmidighet. Idag sitter jag med träningsvärk i framförallt ryggen. Kvällen förgylldes även av två mysiga med te och tjatter, det är vi verkligen bäst på.

Ge mig afrobeat


Klockan fem bjuds det på afrodans i Nora med fina tjejer. Det här ser jag framemot även om jag anar att det inte finns nån dolt talang inom mig för detta.

Nu: Sommaren med Göran

Och jag ska skriva brev till dina närmaste och bästa och säga att du lurar folk som emellanåt är ledsna

Laleh - Bjurö Klubb


Laleh är skön så därför får hon avsluta den här lördagen.
Godnatt!

This could be the end of everything



Somewhere only we know

Insåg precis att klockan var en halvtimme mer än vad jag trodde den var, inte helt bra för min del. Hur som helst. Jag åker till Lindesberg och med det innebandy, Lisa och Maja. Slänger in en låt med Keane som ni kan roa er med så länge.

Ciao!

I'm getting tired and I need somewhere to begin


Jag sitter just nu och lyssnar på min "lugna favortier"-lista på spotify med tända ljus och en tom tekopp. Jag är sådär galet trött, ni vet när man finner sig själv sitta och stirra in i datorskärmen utan att uppfatta vad man läser eller ser. Så nu ska jag dra mig mot sängen. Tänk att det kan vara så skönt att sova. Vara bortkopplad från verkligheten några timmar och helt plötsligt kan man vara där på den där tågluffen genom Italien eller som student i Lund utan att man ens behövde anstränga sig. Och om saker och ting blir förvirrande eller obehagliga så är det bara att vakna, inse att det var en dröm och somna om.

Godnatt folks!

Jag minns detaljer i alla farväl

Andreas Grega - Dom hade mycket att säga


Den här låten ger mig sommar/festival-feeling. På tal om festival så kollade jag på Håkan Hellströms konsert från P&L -09 igår. Det får mig att vilja åka på festival i år igen men det finns en hel del som får mig att inte vilja åka också. Ska ta mig en funderare över det där helt enkelt.



Tågluff



Bilder från Spanien 2008

Helloo. Jag träffade som sagt Lisa och Maja idag för lite planering om resor och såna godsaker. För tillfället är vi inne på att tågluffa i Italien i en månad, hur härligt låter inte det. Men som sagt, just nu är spånar vi litegrann. Ni kommer hur som helst garanterat bli uppdaterade om beslutet.
Om det är någon som har ideér eller tips om mysiga städer eller något annat sevärt i Italien så är det grymt välkommet!


Framtidsplaner blandat med apelsinte



Igår efter jobbet åkte jag och Sofia upp till Noras mysigaste lägenhet och Sara. Där bjöds det på apelsinte och prat om framtidsplaner. Dom där två tycker jag om!

Om en timme eller två ska jag träffa systrarna Ring för lite resplaner. Hur bra låter inte det?
Nu ska jag stoppa in ipoden och ta mig ut och skotta gården, det är en av uppgifterna man får här hemma när man har en höftopererad-pappa och en armopererad-mamma.

Hörs senare

The rose


Nu ska jag åka ner till Sofia, känner att det behövs. Inte van att träffa henne såhär sällan. Man borde uppskattat lättheten i att träffa personer man tycker om varje dag när man gick i skolan mycket mer. Nu får man kämpa mycket mer för det, planera och ha sig. Men det är klart, dom man tycker om kämpar man för att hålla kontakten med.
Först en snabb lunch.

Later

Fynd

Jag skrev i ett tidigare inlägg hur otroligt grym jag är på att fynda på rean och jag tror jag måste betona ordet "otroligt" lite mer. Förra gången jag besökte marieberg hittade jag en vinterkappa (vilket jag letat efter hela vintern) för halva priset och idag hittade jag skor som kostat 1000:- som numera kostade 300:- jag gillar't!
Däremot verkar det inte som att jag är lika bra att shoppa loss på h&m's hemsida, mer än hälften skickades tillbaka. Frågan är om det är mig eller h&m det är fel på. Nej förlåt h&m får man inte klaga på, h&m är bra för dig! Wellwell fylla garderoben med vårkänsla kommer nog inte bli något problem med eller utan h&m.

Later!

09.13

Gårdagen spenderades i stort sett helt och hållet på jobbet då jag jobbade två pass. Därav däckade jag i soffan på kvällen.
Idag åker jag till Örebro med mamma och troligen boxas jag lite med Liset också.

Nu
frukost med kaffe!

Who says I can’t get stoned?

John Mayer - Who Says

 

Inget av fotona som skulle upp kom upp, inga kläder är bortplockade och inte heller är golvet dammsuget. Jag blir alltid lika förvånad över hur snabbt mina timmar kan flyga iväg på lediga dagar. Istället för att göra det jag borde göra så fastnade jag vid Kungfu panda som visades på canal + .. Well well jag hinner.
Men nu ska jag ta mig mot lindesberg där väntas det umgänge och innebandy.


Later
Lyssna lite på John så länge.


But then again I don’t remember you


Tanken var att jag skulle fått lite gjort på mitt rum eller ja grundtanken var en galen utgång med jag sätter det på hold till nästa helg eller kanske helgen efter det. Lite förnyelse/fix med rummet får vänta tills imorgon, då jag har en helt oplanerad lördag att se framemot. Det är inte allt för ofta jag har det, men jag gillar't för en gångs skull!


Suddently I'm floating


Hur gott vore det inte med en morotskaka just precis nu. På tal om godsaker, jag har köpte mig i veckan en pilatesboll. Ett paket med matta, boll, två träningsfilmer och två gummiband. Hej träningsvärk och sjukt kul träning. Gillar!
Åter till maten, jag är hungrig och vill ha kaffe, dags att fixa.
Latero

One


Idag har jag druckit kaffe, lyssnat igenom U2's senatse album, åkt bil, sladdat med bilen (helt ofrivilligt och okontrollbart), överlevt sladden utan att hamna i diket, kramats med maja, skrattat åt Maja som i sin tur skrattat åt mig, druckit glögg, ätit bullar, pratat minnen och framtid med Lisa och Adam, druckit en kopp te, handlat, bakat bröd och drömt mig iväg på en resa.


Eh, Eh, Eh

Vampire Weekend - A Punk


Jag kunde  inte välja men jag valde och den är skön!

People are like songs, I've been told



Foto på Elias sen i Söndags

 

Idag kom pappa hem från sjukhuset så nu är allting i sin ordning och han är på bättringsväg. Han går runt här med kryckor och fyller rummet med hans närvaro.  Galet hur mycket man kan sakna någon som man är van finns hemma och skrattar med och åt en. Ikväll firar vi med pizza!

ISawAShimmeringLight


Jag gillar att Elias på cirka 90% av bilderna på oss tillsammans poserar vant medans jag goes bananas som vanligt..

Min kusin och moster har varit på besök över helgen och jag har haft fullt upp så bloggen har hamnat lite åt sidan dom senaste dagarna. Och om jag ska vara ärlig har jag fokuserat på annat som känts viktigare, min pappa opererade nämligen sin höft nu i veckan och precis som min goda vän så fint beskrev det så känns det i hjärtat när någon nära person som man tycker så mycket om ska opereras. Men allting gick bra och pappa-Jan är numera på bättringsväg. Ska in och hälsa på honom imorgon igen, behövligt. Saknar honom här hemma!

WeCanBeHeroesJustForOneDay


Oh jisses, min dag har bestått av städning av rummet och röjning av garderoben. Då menar jag verkligen rööööjning! Måste ju göra rum för alla kommande vårkläder.
Hur som helst nu är det mysfaktor här, så det var värt besväret.

Laterodudes!

Travel




Här om kvällen satt jag och sökte runt på lite resmål, jag är så himla sugen på värme och sol just nu. Jag är galet taggad på en solsemester, en magaluf all over again.

Nu: glögg!

Finaste, finaste du



Nu ska jag dyka i säng, imorgon är det några jobbtimmar som väntar. På bilden ser ni min kusins barn, viggo. Tror den togs i våras nångång om jag inte minns fel.

Godnatt people!

LightsWillGuideYouHome



På nyårsafton åkte jag och Liset in för att testa lyckan på rean. Jag har blivit förvånansvärt grym (om jag får säga det själv) på att hitta nice grejer som faktiskt reas ut. Jag kom hem en stor blå tröja (som jag mer eller mindre bor i), en t-shirt, skjorta och lite movestuff rikare.
Applåter

If I had the chance I'd ask the world to dance

Dancing With Myself - Billy Idol


Ge mig den här på hög volym och vilken kväll som helst är fixad. Love love love it!

 



2009

Gott nytt år!!
Helt galet att 2009 är slut men jag välkomnar med glädje 2010. Jag tänkte med bilder visa några av årets höjdpunkter.


Jag fyllde 19 (vilket trots allt är lite av en värdelös ålder) Den firade jag på Satins dansgolv med dessa pinglor och några herrar som inte fastade på bild.



På påsk festade vi till det hemma hos Johan med singstar och härliga männsikor.





Året förgylldes av en hel del galna studentfester.





Studentdagen kom ifatt oss och så gjorde förvirringen som blandade sig med glädjen i en konstig kombination. Men den 12 juni är absolut årets lyckligaste dag.





Sommar. Peace and love. Jobb. Bad. Grill. Parkfest.



Årets bästa musikaliska upplevelse är utan tvekan Coldplay. Helt otroligt!



Åkte till Stockholm med familjen Ring och kollade på Hairspray. Glädjerus




Resumen får avslutas med en bild på mina favoritsystar som togs nu i December. Dom här två har verkligen förgyllt mitt 2009, dom delar jag allt med. We are family!

Händelser för 2010
Jag blir 20. Det kommer en bebis till släkten. Moa flyttar tillbaka till Sverige. En hel del jämna födelsedagar i släkten. Emelie och Carro kommer tillbaka från sälen. Och mycket, mycket mer.

Nyckelorden för 2010 hoppas jag blir spontanitet, resor och festligheter.