Sounds of fiesta

Hade en så himla bra kväll igår. Det bjöds på parkfest och vi var där i vanlig ordning. Idag har jag tagit igen mig lite genom sol i trädgården och några avsnitt Oc. Nu ska jag snart möta upp några av damerna ovan för att skvallra lite om gårdagen över en pizza.
Hörs senare!

Perfekta sommarnätter

Hej! I helgen hade jag vinkväll med tjejerna, den avslutades i en stuga med nattbad och fint folk. Perfekt sommarkväll. Tyvärr var kameran urladdad, hatar när man upptäcker det i sista minuten. Därmed är bilder från kvällen är en bristvara.. Nu ska jag ladda upp med sömn inför morgondagens jobbpass.
Godnatt!

Come around sundown

Hej! Imorse var jag uppe med tuppen, känner mig ganska ovan med det men det är bara att jag vänjer mig för nu ringer klockan 06.00 varje morgon i tre veckor framåt. Men därav är jag också ledig varje helg vilket låter ganska fint i mina öron. Nu ska jag tillbringa kvällen med klassiskt tjejmys.
Love

Ett skepp kommer lastat..

..med några peace&love-bilder. Jag längtar tillbaka en skvätt mest hela tiden. Det är något speciellt med att leva festival-liv alltså.

För en lång lång tid

Två bilder på min lill-kusin som helt plötsligt inte är så liten längre.

Länge leve du min vän

Här har ni gänget som jag tillbringade denna kick-ass helg med.

Idag är jag ledig från jobbet, känns riktigt bra. Har hunnit med en fika på stan med mamma och nu sitter jag och redigerar lite bilder på Elias från förra veckan till Bon iver. Ledighetens-sötma!

Sommarkväll

Hej! Dåligt med uppdateringar här. Man skulle nästan kunna tro att jag legat däckad sen peace & love, så är dock inte fallet. Vi har besök här hemma av min kusin och moster så jag kör kvalitetstid för hela slanten. Igår kväll åkte vi till sjön för lite fotografering och som ni ser på bilden ovan så var det magiskt. Sommarkvällar är det finaste som finns.

Home

Jag är hemma från en perfekt festival. Längtar tillbaka redan nu, behöver bara sova några nätter i min säng först. Det kommer trilla in lite bilder här från mina dagar i borlänge allt eftersom. Nu ska jag krypa ner i en mjuk säng och ta igen några förlorade timmars sömn. Godnatt!