Hela världen är så underbar


Markus Krunegård - Jag är en vampyr

Säg hej till sommarminnen  när du lyssnar på den här låten.


When you're too in love to let it go

Jag har äntligen köpt en extern hårddisk. Jag har under den senaste tiden blivit galet orolig att datorn ska krascha en dag och ta med sig allt som jag slitit ihop i fallet. Men det tänker jag som sagt inte låta hända, nono. Nu ska mina bilder och en del arbeten sparas, det till tonerna av Coldplay.


Visdomstand..Jag har en galen visdomstand som just nu trycker på nåt enormt, ont gör det och grinig blir jag.. Men efter några ipren känner jag inte av det fullt så mycket. Så nu ska jag trycka i mig en sån och hoppa ner i sängen. Hoppas hoppas att den mår bättre imorgon, för det här är verkligen tråkigt. På tal om imorgon så har jag en oplanerad dag att se framemot, jag gillar. Kanske ska försöka ragga upp två små pojkar att ta några porträtt på (det lät perverst, vilken det inte är) Vi får hur som helst se hur dagen blir, mina oplanerade dagar har en förmåga att inte bli som jag tänkt mig.

Ica goes Boda


Mys, lek och mycket mat, är nog de tre bästa orden att förklara den här helgen på.

I fredags kom Sara hit för lite mat och Idol och igår var det Bodaborg med jobbet som gällde.
Vi var galet taggade och båda lagen kom stolta ut med 5 stämplar var, sen tog vi oss till en Kinaresturang i centrala karlskoga där det vanliga snacket ala icapunkten flödade. Där finns inga hämningar och knappast några hemligheter.

En lyckad helg helt enkelt!

23/10 a day of love

För exakt 30 år sen blev min mamma och pappa tillsammans då var dom 15 och 16 år.
Dom är verkligen mitt bevis på att kärleken övervinner allt.
Just nu befinner som sig i Nyköping och har det bra.

 

 

 

 


Nattfösare

Journey - Don't stop believin'

Kvällen nattfösare får bli en klassiker och en riktigt bra sådan.
Sweet dreams!

Vallgrav?

8.00 imorse vaknade jag av en lätt jordbävning.
Det visade sig senare att den lätta jordbävningen var en stor grävmaskin. Vår trädgård ser ut som en gyttjepöl och jag sitter just nu och kollar på en stor orange grävskopa som kör runt utanför fönstret.
Ja, mamma och pappa kom på den briljanta ideén att det var dags att dränera huset. Det ser inte helt lockande ut just nu, mest som ett hus med en vallgrav.


Tummen upp

En fet tumme upp för mig idag. Jag har tagit första springturen på en alltför lång tid, men det gick faktiskt över förväntan så nu ska jag sätta igång på riktigt. Ett jobbpass och lite fika har jag också hunnit med under dagens gång och nu blir det te hos Lisa. Mysfaktor!


Take a trip or something

Bilderna är tagna i Palma 
när jag och Lisa var där förra somaren


Höst i all sin ära men en utlandsresa skulle inte sitta helt fel just nu. Se nånting nytt, få nya erfarenheter och bara slappa.
Jag måste dock säga att jag uppskattat hösten tusen gånger mer än vad jag brukar göra. Hösten har enda sen man började på högstadiet varit en av dom stressigaste perioderna rent pluggmässigt men nu som utflugen student finns inte dom kraven och måstena längre, det uppskattas kan jag lova.

Men en resa kort som lång skulle verkligen sitta riktigt fint trots allt.


Uppe, vaken, pigg

Nog funkade min plan alltid. Uppe med tuppen och nu sitter jag här (den tiden jag ibland brukar gå upp) påklädd och klar. Nu är bara frågan vad jag ska göra av dagen. Svaret kommer med tiden. Kolla över ekonomin och sen beställa hem lite kameragrejer låter som en bra start.

 

 

 

 


I wish that I could work it out
När vi var på Coldplay i somras, så spelades The Hardest Part i en pianoversion som verkligen är så galet bra. Efter konserten fick man dessutom en liveskiva (hör och häpna :) ) Och där var låten med så den har gått på repeat både i ipoden och på cd-spelaren många gånger efter det. Nu har jag lyckats hitta den på youtube, så lyssna och njut på låten ovan.

Nu ska jag sova, tänkte börja mitt nya liv imorgon.
Det vill säga sätta klockan på nio, jag måste börja komma upp lite tidigare. Man får så mycket gjort om man går upp lite tidigare istället för att sova bort halva dagen.
Så godnatt!

People wake up. People get moving


There's a life waiting here

Pink

 


Done and doneSådär den är äntligen klar.
Foton klistrade och texter skrivna.
Scrapbook av Studenten 2009, done and done!


Endless red tape to keep the truth confined

Muse - Uprising


Jag har kärat ner mig i Muse's nya singel, liksom jag gjort med många av deras tidigare låtar förut.
Om en vecka är dom på hovet i Stockholm, jag skulle gärna vara där men icke. Här har vi andra planer.


Finally

Just nu ligger jag nerknölad i en fullsmockad soffa. Studentfotografier har totalt tagit över mitt rum. Men jag har äntligen tagit tummen ur och satt igång med min scrapbook men såhär på sluttampen inser jag att jag använt allt limstift som finns hemma, så jar har varit påväg till affären i si så där två timmar nu, men har dock inte kommit ur soffan än. Men nu är det dags, japp nu gör jag det!

Bye!

Feelgood

Nog blev det en bra helg alltid, första på länge som var helt fri från jobb.
I fredags bar det av till frimis med härliga människor. Där möttes vi dessutom av många bekanta ansikten. Det blev verkligen en lyckad kväll. Kameran var dock bortglömd..
Helgen fortsatte i samma feelgoodfeeling och igår åkte jag med familjen Ring till Stockholm och kollade på Hairspray, den var verkligen galet bra. En färgsprakande skrattfest fylld med musik och dans.
Feelgood var ordet!


 

 


Idag är ingen vanlig dag..

Idag fyller lisa 19 år, det ska firas med tårta och linssoppa (Y)


 

 


Söndagskväll

Den här helgen blev inte direkt som planerat, magkatarr är en ovälkommen gäst förtillfället. Helgen bjöd dock på mycket jobb, surprise surprise.. Jag hoppas att nästa helg blir desto festligare och det kan jag nästan garantera att den blir :)

Nu ska jag ta plats med bästa Lisa framför en film.

Det är att leka med eld


 


There are only two ends to this dance

Det känns som att det är dags att jag delar med mig av lite musik. Så här har ni två låtar av en nyfunnen favorit.

 

 

Be Be Your Love - Rachael Yamagata

Duet - Rachael Yamagata & Ray LaMontagne