Bali Part 4 - Sanur & Nusa Dua

Frukost på vår veranda i Sanur

Middag i Sanur

Stekning på Geger beach
Åt finmiddag i Nusa Dua village med starbucks som efterrätt.
(Under den här delen av resan var jag superdålig med kameran så alla bilderna är tagna av Sofia med hennes Canon G11.)

Efter Padangbai åkte vi vidare till Sansur. Det var inte riktigt vad vi hade tänkt oss (vi hade ganska höga förhoppningar efter vår tid i Padangbai) Det var långt till stranden iallafall till den delen där solstolarna fanns och lite överdrivet långgrunt vatten för vår smak. Vi hittade iallafall ett stort shoppingcenter där vi tillbringade några timmar.

Efter två nätter åkte vi vidare till Nusa dua. Vi hade blivit varnade för priserna på södra delen av Bali och att det dessutom var svårt att få tag på boende där. Men vi lyckades hur som helst få två rum i vår prisklass. Däremot var det inte samma standard som ställena vi bott på innan för samma pris. Stranden i Nusa dua är enligt mig inte direkt något att hänga i granen så vi tog en taxi till Geger Beach som låg cirka tio minuter bort, där var det ganska mycket turister men en väldigt fin strand.
En av kvällarna åkte vi till Nusa dua village vilket är ett slags utomhus-lyx-shoppingcenter. Där unnade vi oss finmiddag och jublade över att vi hittade starbucks.

Nu hade två veckor av vår tid på ön gått och vi bestämde oss för att åka vidare till Kuta där vi stannade resten av tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0