Peace & Love

Sådär. Väskorna är packade, musiken inhandlad och camp-namnet nästintill bestämt. Imorgon rullar bilen mot Borlänge för festivalliv i fem dagar. Vi hörs igen på söndag när jag är tillbaka!
Fred och kärlek!

1234

Vi hoppade glädjeskutt över att ha hittat Starbucks i Grekland och så satte vi oss vid hamnen och kollad på båtar och glittrande ljus.

Hej där! Jag har haft en så himla bra helg. Midsommar tillbringade jag med fyra av mina bästa med grill, spel, drinkar och skratt. Och igår träffade jag en saknad prick som jag inte sett på över två månader, så himla bra var det! Däremellan har jag hunnit klämma in några jobbtimmar och dessutom börjat packa in för Peace and Love! Ni hör ju, det går bra nu! Godnatt.

Yellow

Godkväll. Jag är superseg efter dagens jobbpass. Det märks att det är midsommar imorgon om vi säger så. Nu tänker jag krypa upp i soffan med en kopp kaffe, känns väldigt behövligt.

Turkost

Varma dagar och ett turkost vatten är verkligen något jag längtar tillbaka till när regnet hänger i luften och det är grått utanför fönstret. Jag ska dock tillbringa hela dagen på jobbet så antar att vädret för min del inte spelar så stor roll idag men imorgon håller jag tummarna för stor sol!

Towers

Rosa blommor, det är något det fanns gott om på Rhodos gator. Rosa blommor och fina fönsterluckor.
Idag har jag lyssnat konstant på bon ivers nya album och det tycker jag att ni också ska göra. Det är värt ett glädjeskutt över att det äntligen är ute! Nu ska jag krypa ner under täcket, måste ladda för första arbetspasset efter semestern.
Godnatt!

Hola!

Hola amigos! Jag är hemma. Kom närmare bestämt hem för två dagar sen. Har haft fullt upp så detta är första chansen jag haft för att uppdatera. Grekland var verkligen så bra. Vi har gottat oss på stranden, svalkat oss i havet, strosat runt på Rhodos gator och marknader. Jag sitter just nu och redigerar lite bilder så det kommer dyka upp lite titt som tätt.
Kärlek!

Lukten av havet och känslan av varm sand under mina fötter

Hej där! Jag lever just nu i någon slags packtrans för imorgon åker jag till Grekland! Eller rättare sagt imorgon åker jag till Arlanda och på söndag lyfter flyget mot Grekland. Så B-R-A kommer det bli. En hel vecka med en av mina absolut finaste vänner. Så imorgon jobbar jag fram till två och strax efter det hoppar jag på tåget. Antar att detta är sista inlägget jag kommer hinna publicera innan jag åker så ni får ha det så fantastiskt bra här hemma och njuta av den svenska sommaren så ska jag göra precis samma sak fast av den grekiska då såklart.
Vi hörs igen om en vecka. Kärlek!

I feel my heart start beating to my favourite song

Hej! Min långhelg bestod av allt ifrån festligheter till att lapa sol på altanen med sällskap av mina bästa vänner såklart. så himla bra helg verkligen. Nu ska jag krypa ner i min renbäddade säng. Godnatt!

you blow out the winter you blow out the spring and you tease the wild autumn with lilies of green

Trots att jag spenderat dagen på jobbet i tio timmar, förkylningen är sämre än igår och näsblodet är en ovälkommen gäst så känns det liksom inte, för det är sommar ute och jag är ledig hela helgen!
Så himla vackert.

Låt oss fröjdas i ungdomens vår


Här har ni lite bilder från gårdagen då min kusin tog första steget ut i friheten. Jag tycker studenten är så himla fin och jag minns den där bitterljuva känslan som om det vore igår. En stor klump i magen som trängdes med miljoner fjärilar.

Förkyldning i juni borde vara förbjudet

Fasen vad förkyld jag blivit över en natt sådär. Började i förrgår och nu orkar inte min näsa mer och dessutom verkar även min hals ge upp kampen.. Men jag försöker peppa mig själv med Grekland som väntar nästa helg och att det faktiskt är bättre att jag är sjuk nu än då. Alvedon och nässpray får rycka in så länge och dessutom ligger det en twister och väntar i frysen, tror nog att den kommer hjälpa mig på bättringsvägar.