Dansmusik

Kärlek till ljumna sommarkvällar med livemusik.

Idag startar tre dagar med marknad. Det ska såklart firas med vänner till kvällen, alla samlade i en och samma stad. SMHI utlovar dessutom sol, Jag är nöjd!

Blue

Hej! Min dag har stavats städning och rensning, känns fint så här på efterhand. Tänkte ge mig på garderoben imorgon, finns nog en hel del där inne som inte hänger med till hösten. Firande in kvällen med lite nybakad morotskaka till true talent, finfint!

Snälla ge mig två sekunder

Drömmer mig bort till värmen när det är lite smådystert utanför fönstret. Men jag har precis beställt hem en hög med böcker att förgylla hösten och smådystra dagar med. Fast än är det inte höst, än så länge är det sensommar. Önskar bara att vädret kunde hänga med på det.

All you need is love

Hej! Ni kanske känt av en viss frånvaro här, min inspiration har varit på villovägar tillsammans med min tid. Men nu tror jag att dom hittat hem igen.
Här har ni några bilder som jag tog på ett bröllop för två veckor sen. Jag fick äran att ta alla deras bröllopsbilder, något jag varit ganska nervös över innan. Just bröllopsdagen är en dag man verkligen vill ha fina bilder ifrån men jag tror nog dom kommer bli nöjda. Imorgon kommer självaste bruden hit för att kika.
Kärlek!

strawberry swing

Idag efter jobbet åkte jag med mamma och pappa till sjön. Njöt av lite jordgubbar och mango och av att faktiskt hinna spendera några soltimmar vid stranden. Godnatt!