Padangbai

Hejhejhalla!
Har borta springer tiden forbi. Vi har det sa himla harligt. Just nu ar vi i padangbai, har spenderat vara dagar pa stranden och idag blev vi alla fyra lite branda men lika bra mar vi for det. Nu tankte vi ga till en karaokebar som ligger vagg i vagg med internetcafet vi ar pa nu. Imorgon aker vi vidare till Sanur, hors darifran.

Tjing!

Lovina

Hej!
Har kommer en liten update om Bali. Vi har varit i Ubud i fem dagar. Dar kollade vi pa apor, var ivag pa forsranning, at god mat, shoppade lite latt och en hel del poolhang.
Nu befinner vi oss i Lovina. Vi kom hit igar efter en galen taxiresa over bergen som tog tre timmar och halften av den tiden gick vagen tvartnerat och riktigt kurvigt. Illamaende - check!
Imorse gick vi upp klockan 05.00 och sag pa delfiner i soluppgangen, helt magiskt. Vi har aven snorklat idag, helt otroligt vilka farger det finns under vattnet men nu kanns det att vi gick upp sa tidigt, min semesterkropp ar inte riktigt redo for sana tidiga mornar. Hoppas att Sverige ocksa ar fint just nu och att den dar basta julkanslan borjar infinna sig. Imorgon aker vi vidare mot Padangbai, vi hors darifran!

Nu fick ni iallafall en snabbuppdatering om den senaste veckan. Ta hand om er!

BaliBaby

Hej!!
Vi lever och vi lever sa bra bland vagor och odlor pa bali. Efter cirka 25 timmar resttid var vi galet trotta och fick en mindre chock nar vi kom ut fran planet igar. Idag har vi Solat, blivit grymma pa att pruta och hoppat bland vagorna. Later inte helt tokigt va. Snart ska vi ta oss mot hotellet igen, dar ska vi ha lite av en myskvall med chips och planera vart vart nasta stopp pa Bali ska bli.

Hoppas ni har det riktigt bra dar hemma.
Karlek fran soliga Bali!


I'm heading out

Nu ni, dagen är kommen. Hur är det möjligt att vårat plan lyfter 07.10 imorgonbitti? Packningen är klar och klockan 1.00 inatt rullar bilen. Jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt här så häng med :)

Nästa uppdatering kommer från Bali!

Saturday


Lyssnar på P3 och testar mammas och pappas nya dator inklusive webbcamera. Sjukt kul det där med webbcamera.
Idag ska jag träffa lite fina brudar innebandy och ugång. Sista utgången i Sverige innan vi åker till Bali, vilket vi gör om en vecka. Men hallå vart tog tiden vägen? Om en vecka, det var ju nyss en månad kvar.. Galet!