The rain in New Orleans forgot to endSommaren känns lite lätt bortblåst. Det har regnat hela dagen, vilket i och för sig gör det lite lättare att vara på jobbet mellan 8-17 men jag har hört ryktas om att den kommer tillbaka på onsdag, thank god!
På tal om onsdag, då drar jag och några galna brudar till Ritz och skakar rumpa till Veronica Maggio. Awesome.

Nu luktar det kaffe här hemma och jag anar lukten av ballerina kladdkaka.

We are family. I got all my sisters with me.

Vänner det var ett bra tag sen vi hördes. Men det är sommar och jag njuter, vilket jag hoppas att ni också gör. Bilderna ovan är tagna i söndags. Då packade jag, familjen Ring och Emmelie bilen för en roadtrip till Sunne och västanåteatern. En av sommarens bästa dagar. We are family.

HotBilder från när Elias var här och hälsade på i Juni

Oh jesus att det är varmt. Det är numera så illa att jag inte ens orkar med att ligga ute i solen. Det är 31 grader varmt på jobbet och när jag kommer hem från den bastun känner jag inte det minsta sug på att lägga mig i solen då gäller det bara att söka svalka nånstans och hoppas på ett nattbad.

Nu ska jag ta mig ner till affären och införskaffa fetaost och tomat.

Do you wanna be an indian?


Idag har jag gått på loppis och köpt en ring för tio ynka kronor sen åkte jag in en sväng till Örebro med bror. Ikväll blir det middag hos familjen Ring, dansa av glädje över att Maja hittat hem från USA.
Men först ska jag slå mig ner på altanen med en färsk ELLE, coca-cola light och hoffmaestro i högtalarna, för fint.

Lada och nattbad
Igår var det grill och nattbad hos Sara. Nattbad kan vara bland det finaste som finns såhär på sommaren Riktigt mysig kväll.

Imorgon ringer klockan 07.00, dags att återgå till jobbet efter en veckas riktigt fin semester.