A monkey needs to dance so do you

Två trötta apor som fångades på bild i Ubud. Där finns en monkeyforest mitt i byn. Riktigt häftigt. Vi insåg att man det inte är ett skämt att apor älskar bananer, helt galna. Kände lukten på meters avstånd.

Hörde jag webcam?

Men hej! Okej så sen senast jag skrev så har jag investerat i en ny dator, och jag gillar den förutom att jag inte hunnit lägga över några bilder till den än men det kommer, lovar. Nu ska jag kura ner mig i soffan och slå på några avsnitt av how I met your mother, det finns ingen bättre serie. Ren och skär kärlek.

and children listen to hear sleigh bells in the snow


God jul kompisar! Nu ska jag hjälpa till med julmaten innan släkten kommer. 
Hoppas ni får en riktigt mysig julafton.

High
Lite fina vänner på Kutas strand i Solnedgången.

Hej mitt vinterlandDet är vackert men galet kallt.

-25 grader, julklappsinslagning, bakning, julkalendern, inhandling av dom allra allra sista julklapparna, tända ljus, kalas, julsånger.

Finfina onsdag.

Like me and you
Guppa i vågorna med bästa vänner, värmande sol och lata dagar. Bali från sin bästa och troligen enda sida.

GoldNågra bilder från Kutas magiska solnedgång.

Jag sitter och kollar igenom och redigerar lite bilder från Bali samtidigt spelas Angus och Julia Stone i högtalarna, ganska fint faktiskt. Enda problemet är att min dator inte riktigt vill hänga med i svängarna alla gånger. Att köpa en ny till mig själv i julklapp vore nog inte en helt dum idé..

Home

Hemma i ett snöigt Sverige. Efter 40 timmars restid, svensk mat och x-antal timmars sömn i min egen säng så börjar jag bli människa igen, dock en förkyld sådan. Ska kolla igenom lite bilder snart så kommer lite uppdatering från den senaste månaden.

Tjing!

Lady Gaga?

Forsta utekvallen i Kuta ar gjord och det kan sammanfattas med foljande ord: svett, dans, enorm man (som stod som berget aven fast jag korde min basta sving med sofia), bintang och namde jag svett? Alltsa krogen hemma i Sverige pa sommaren ar ingenting emot detta. Sjukt skon kvall blev det som kommer goras om kan jag lova.

Nu ar tiden snart ute har men hoppas ni har det bra dar hemma.
Tjing!

Kuta

Bloggen ligger efter. Mycket efter. Vi far runt har borta men har nu bosatt oss i Kuta har stannar vi pa obestamt tid, kan bli hela den sista tiden eller bara en vecka. Vi far se vad vi bestammer oss for. Det kommer komma lite mer ordentliga uppladdningar MED bilder (det basta som finns) nar jag kommer hem, tills dess ar detta det basta jag kan bjuda pa. Helt galet vad mycket vi sett, hort och upplevt under den har resan.

Ta hand om er tills nasta gang vi hors!