Visdomsaj!

Igår fick jag ont i min visdomstand (igen!) Så jag kände mig illa tvungen att gå till tandläkaren.
Numera är jag en tand fattigare. Det tråkiga är att det inte är den tanden som gör ont men tandläkaren förklarade att detta skulle underlätta för den andra tanden. Jag litar på henne och hoppas att värken i munnen snart går över.

Not knowing where your future lies

Anna Ternheim - Tribute To Linn

Ah just det, jag slänger in en låt såhär på kvällskvisten också!

Life long freind

Mysigaste dagen, jag och Moa tillbringade 5 timmar i hennes säng och pratade om allt och ingenting och drack glögg. Det var välbehövligt. Hjälp att jag har saknat henne och ännu mer kommer jag sakna henne när hon åker tillbaka. Bästa moset!

Nu ska jag och Mr presley besöka sängen.
Nighty

Underbar och älskad av allaUnderbar och älskad av alla, det var filmen som det bjöds på igår och jag gillade den. Trots allt gillade jag nog mest att dyka ner i ett varsit hörn av soffan med Askerlund en seg dag som igår.
Idag ska jag äntligen träffa Moa, som varit i Spanien i alldeles för många månader och som åker tillbaka i Januari igen.. Nu ska det gosas!

Somnar nollsju vaknar igen på natten

Gårdagen stavas lyckad! Jag hade så himla roligt. Maja är påväg hit nu, hon agerade vimmelfotograf igår så jag hoppas hon har kameran med sig.
Senare under kvällen blir det film med Sara, behövligt!

Later!

Party like a rockstar, I-I shake Buildings!Nyss hemkommen från Örebro och snart dyker det upp lite tjejer här för förfest med singstar och diverse finheter. Hoppas ni har en bra kväll, vi ska slå klackarna i taket!

Sleepy


Dags för mig att dra mig mot sängen. Upp med tuppen imorgon för jobb, sen hanboll och så avslutar jag kvällen med fiesta på hotellet i Lindesberg. Det låter som en lovande annandag.
Godnatt!

(och just det, designen är halvfärdig men det får ni stå ut med ett tag)

Pics från dopparedanSådan bror, sådan syster.

I väntan på Svensson Svensson


Bästa farmor

Julgröt

Bästa julklappen: Objektiv. Nöjd!

All my instincts have failed me for once

Nu har Lisa åkt hem, vi öppnade precis dom sista julklapparna. Det vill säga dom från varandra. Hon hade köpt en body butter från bodyshop som jag tjatat om galet länge men inte tagit mig för att köpa.
Nu ska jag sätta igång och pyssla med alla fina grejer från gårdagen.

Latero

Tomtestuga

God jul kära vänner!
Jag är fullt medveten om min frånvaro dom senaste dagarna här på bloggen. Men tänker förbise detta, och enbart nänma att min bror fyllde 23 i förrgår, min bäste bror.

Och idag är det julafton. Dagen gick så galet snabbt men den var även galet mysig. Fick så otroligt mycket fina saker, helt mållös. Det mesta var så oväntat men så totalt rätt.
Tack familjen.

Hoppas er dag var lika bra!

Fjärde advent

Jag och systrarna Ring tog oss under veckan ut i kylan för att få några fina vinterkort. Vädret var verkligen på vår sida med en maffig vintersol som gav ett underbart ljus.

Nu ska jag äta och sen blir det ica till kvällen.

Back on track

Tre dagar utan internet men nu är jag tillbaka med ett snabbare internet än förut. Me like!

Klappat och klartIdag har jag och mamma bakat två bullsatser, två sorters kakor, bruna bitar och slagit in paket. Dessutom snöar det.
Julmys!

Sweet dreams

Idag åkte jag och Liset och inhandlade dom sista julklapparna. Nu är jag klar, bara något till bästa farmor men det söker jag upp i den lilla staden.
En dag av mycket gående fram och tillbaka, funderingar över vad som blir bäst, tjatter och fika tar på krafterna. Just nu är jag riktigt trött. Men en bra dag har det varit, nu lockar sängen.
Först några sidor ur "Isprinsessan".

Imorgon: Julbak!

You never were, and you never will be mine

Be Mine - Ellie Goulding och Erik Hassle

Jag slänger snabbt in en skön låt som jag spårade upp idag, innan jag drar vidare.

Enjoy och ha en bra kväll.

Jag ut och skrapa rutor på bilen (jag kommer bli sen, som vanligt när jag har planer med sofia)


Minusgrader och snö, finally

Soff som jag tycker så galet mycket om


Herrejesus, trött och aningen sliten. Alla jobbtimmar börjar ta ut sin rätt och ännu ett pass väntar imorgon. Jag hade faktiskt tänkt att knåpa ihop en ny design till bloggen men det kanske får vänta till nästa år.. jag fattar inte att det snart är nytt år, igen! Och ännu mer snart är det julafton, tiden bara flyger.

Ikväll bär det av till Sofia där vi ska julbaka, fy vad mysigt!

Now that all the leaves are gone and it's getting colder every day

Det är mycket jobb förtillfället och så kommer det vara december ut. Det är bra för i vår väntas det resor till världens alla hörn, jag hoppas iallafall. I kväll blir det handboll, heja och klapp på det!

 


KlapparIdag var det heldag  i Örebro med mamma på schemat. Så nu är dom första julklapparna inhandlade så även en del saker till mig själv.. hm jag som bara skulle satsa på julklappar fast en skjorta för 99:- bör man inte lämna.  Det handlar om att unna sig.

7 december, börjar det inte bli dags för vinterlandskap. Ge oss snö!

Headlights on dark roads


 

 


Örebro

Jag åker in till örebro för fika och handboll, fina grejer!


Lightning Crashers

December går ut hårt och spöar skiten ur november två dagar i rad! Det är strålande sol ute.
Gråa november släng dig i väggen!

Vv

Åh idag ska jag träffa mina favourite boys från vivalla! Börjar nästan överlägga att flytta dit bara för att kunna träffa dom oftare, eh ja nästan..