Figure


Två handgjorda träfigurer införskaffade från marknaden. 


Better


Igår var en bra dag.

Det är marknad i vår lilla stad, och i vanlig ordning så kryllar det av knallar och folk som hoppas på att fynda diverse finheter. Själv hittade jag en väska vilken jag är otroligt nöjd över (en bild kan tänkas komma upp lite senare).
Kvällen bjöd på parkfest som inleddes med en klassförfest, även om inte så många från klassen dök upp som det var tänkt blev det lyckat. Själva parkfesten slog faktiskt mina förväntingar, det hade nog mest med sällskapet att göra. Man inser inte hur mycket man saknar vissa människor förens man träffar dom igen.

Control yourself

Hold On

Jag vill bara hålla kvar känslan av sommaren, åtminstonde i några veckor till..

Inga ord kan beskriva känslan


Igår var jag på den absolut bästa konserten jag varit på i mitt 19-åriga liv. Ingenting jag sett kan ens mäta sig med coldplays otroliga framträdande igår.

Inga ord kan beskriva känslan som fyllde min kropp när Life in technicolor började spelas i högtalarna och Chris Martin och hans crew intog scenen, när konfettin sprutade ut över alla i publiken till tonerna av Lovers in japan eller då ballonger studsade runt i publikhavet medans en av mina favoritlåtar, yellow spelades.

Det är så mycket från gårdagen som jag skulle vilja dela med mig av  till er, jag skulle så gärna vilja att alla skulle få vara med och sjunga sig hesa till fix you och viva la vida. Få känna den känslan jag kände. För som sagt den känslan är helt obeskrivlig.


Long Live LifeColdplay

På lördag är det äntligen dags. På lördag ska jag se ett av världens absolut bästa band. Coldplay på stadion i stockholm, jag längtar så enormt!

SommarkvällUnderbara sommaraktiviteter.
Förutom myggbeten, kan jag inte få nog.