Höstlov, vi gillar't!

En riktigt lugn lovdag, det är precis vad den här dagen har varit och vad resten av dagarna (iallafall fram till Lördag) kommer bli! 
Vaknade i Örebro, tog en mariebergtripp med mamma och pappa och drog sedan med mig min kusin på innebandymatch. Innebandyn vann såklart Nora, mycket bra jobbat tjejer. Lite extra Creed går självklart till Soff som trots ett par utvisningar höll huvudet kallt (eller vänta nu är det verkligen hela sanningen) "Säg inget! Säg inget! " Ni som var där får avgöra själva, själv ska jag försöka få ett utlåtande av bandyproffset herself.

Godnatt!

Måndag

Lördagen blev kanonkul! Den var galen men som sagt otroligt rolig. Igår gick jag och la mig halv tio vilket var behövligt efter föregående natt.
Jag kommer även infinna mig på Satin nästa lördag. Så kom och rocka me oss, det är aldrig fel.

Idag ska jag bara njuta av det påbörjade lovet!


Sista Chansen

Tygpåsarna som vi säljer går som smör i solken, det finns inte många kvar nu. Men självklart kommer vi beställa hem en ny leverans med nya härliga påsar, där det kommer dyka upp nya färger. Det rosa och svarta trycket kommer inte finnas med nån mer gång, utan det kommer bara finnas 50 stycken av varje färg vilken gör det hela lite mer unikt. Så om ni är intresserade och verkligen känner sugna på en påse med svart eller rosa text , så hör av er så snart som möjligt antingen genom bloggen eller på vår mail [email protected].

En påse kostar 60 kronor och 20 kronor av dom kommer skänkas till cancerfonden. Gör en insats hörrni!
Påsen är självklart miljövänligt.









 


Sista dagen innan lovet!

Tre timmar sen är jag fri som en fågel i en hel vecka! Jag älskar lov, kunde inte komma mer lägligt!

Imorgon ska jag göra Satin orsäkert. Något jag skulle rösta på att ni gör också om ni inte har andra planer!



Plocka fram dansskorna


Det bjuds på höst!









Frisörsnack

Idag var jag som sagt hos frisören och la i lite ljusa slingor. När jag sitter och väntar på att färgen ska gå i så klipper hon en kille emellan, han var runt 7-8 år. När han sitter där så frågar han min frisör och hennes dotter vilka filmer dom har kollat på och säger "på fredagar brukar alltid vi kolla på film och äta chips."  Jag fick världens nostalgitripp!
Det kan ha varit den bästa tiden i veckan när man var liten, hela familjen kryper upp i soffan framför en tecknad film eller framför på rymmen, sikta mot stjärnorna eller småstjärnorna och äter chips. Det var mys på hög nivå skulle jag säga!

När han sa det här kände jag lite längtan tills när man själv hittat en man som man vill bygga upp ett liv med, få barn och ha fredagsmys!
Men det är a long time innan jag är där, det kan jag lova! Än så länge nöjer jag mig med nån kusin då och då!


Men en liten nostalgitripp blev det allt!




Körkortstime!

Jag fick nyss reda på att Julia klarade körkortet idag, nu kommer det blir åka av!

Grattis JullGull, drive safe!


Stressig tisdagskväll

Ibland är det stressigt kan jag lova. Skolan är på sätt och viss det stället där man inte behöver stressa, det är ju när man kommer hem och måste sätta sig och göra läxor och plugga till prov som stressen kommer.

Idag blev iallafall jag och Jennifer intervjuade av Na angående vårat Uf företag, vi får väl se om det kommer vara med i morgondagenstiding.. Spännande.

Nemen hörrni ni kom jag på ytterliggare en uppgift som måste göras, känns som att det är lika bra att få allt gjort innan lovet.
Morgondagen kommer bestå av ett läxförhörsprov (som Birgitt så fint kallar det), ett prov, en redovisning och en uppgift som ska lämnas in men efter den skoldagen så ska jag ner till frissan och sätta mig mig i en stol och bara ha det skönt medans hon fixar lite ljusa slingor i mitt hår. Nice


En Låt

När jag sitter här, händerna fulla med att leta reda på det kommande sommarmodet så tänkte jag tillägna en liten låt till alla er Oc-tittare världen över. Ni som följde serien kanske kommer ihåg den här låten som var med i ett av avsnitten. 
Jag tycker den är riktigt skön!

 


Once More With Feeling - Get Cape. Wear Cape. Fly.

Veckans to do

Gårdagen bestod av häng med Liss, och ojoj.. Vi började pyssla lite "smått" inför kommande studentfester. Resultatet är inte direkt klart men det kommer, var så säkra.

Veckan som kommer
Måndag: Historia prov
Tisdag: Intervju med NA
Onsdag: Prov + redovisning i I&V. Klar med arbetet om tvångstankar. Till frisören och fixa slingor
Torsdag: Praktik
Fredag: Praktik. Utgång på kvällen, placet är inte bestämt med det känns som Satin ligger bra till

Höstlovet kan knappast komma mer lägligt.
Som ni ser på den lilla listan så finns det inte tid för mig att sitta här och häcka, jag måste sätta igång och hårdplugga inför provet imorgon, jag är lite rädd för Lottas prov har nämligen hört att dom är riktigt svåra.

Lördag

Helgen på Ica är avklarad. Tack för det.

Nu är bara frågan vad som händer ikväll, buden är många kan jag lova.  
Jag återkommer om den saken helt enkelt.


Outfit

Jag har fått tag på en aningen bättre bild av min outfit från förra studentfesten.


En pantad ölburk var det ja!



Åh jag längtar verkligen till nästa, den kommer bli grym!

80-talsmusik

80-talet bjöd på många härliga hittar må jag säga och idag tänkte jag bjuda på två av dom..

A-ha - Take On Me


Soft Cell - Tainted Love


Där har ni två härliga låtar att förgylla kvällen med. 80-talsmusik är något som kommer dyka upp fler gånger här på bloggen! Det kan jag nästan lova.

Kick Off

Hemma efter en dag i Örebro. Det var kick off för UF som stog i centrum. Så har suttit på föreläsning i filmstaden, salong 1 (älskar salong 1) några timmar. En av föreläsarna bjöd på en liten tävling som löd "den som rycker upp handen först vinner en biobiljett" och vem är snabb som en iller om inte Sofia själv! Grattis Soff!
Efter detta fick vi se en förhandsvisning på en film, filmen var självklart hemlig fram tills den började och det visade sig att vi skulle få se.. *trumvirvel* .. "step brothers". Det var en komedi om två 40-åriga män som fortfarande bodde hemma bla bla bla.. Nej precis, det var inget som lockade så jag, Sofia och Jennifer gick och mös med en varsin kaffe istället.


Nu laddar jag för greys!
21:00 at kanal 5

Pluggis eller kanske bara en livsnjutare

Hemma efter en lång dag i skolan.
Jag kan ärligt säga att jag inte tycker att skolan är tråkig, okej jag erkänner att det kan kännas riktigt tungt ibland och man har inte den minsta lust att vara där men i det stora hela så tycker jag om det. Jag tycker att det är roligt att umgås med alla i klassen, man kan skratta hur mycket som helst av en dag i skolan.
Sen är prov, läxor och inlämningar en helt annan femma som inte ligger lika högt på min lista.  
Till er som gnäller varje dag och tycker att skolan är skit, jag tror inte att ni trivs bättre med situationen när ni inte ens försöker och dessutom så är det väl roligare att  vara bland männsikor en dag mellan 9.00 och 16.00 än att sitta hemma själv och häcka!
Kom ihåg, det blir vad man gör det till! Det är lite av ett motto som jag lever efter här i livet.


Musik

Idag när jag körde hem från Lisa så kom "it's raining men" på radion. Det är ju verkligen en stämmningshöjare, en sån låt som ska spelas på en "tjejfest" när man går loss med karaoke.
Det är den och Pretty women!


Weather Girls - Its Raining Men




Kom ihåg, orginalet är bäst!


Måndag

Jag sitter och lyssnar på underbara Tracy har tänd upp med lite ljus för att få den rätta höstkänslan och nu ska jag sätta igång att skriva en samanfattning på medeltiden, visst låter det mysigt alltid. Oh ja!

På tal om annat så är det vår klass som äter på kulinaren den här veckan, inga fel. Jag vet dock inte om det är så jätte god mat resten av veckan. Men ändå lite lyxigare är det ju ;)
Puss på det. Nu ska jag plugga vidare.

Bags Of Hope UF

Nu har jag blivit en affärskvinna på heltid.. Uf företaget är igång och självklart ska jag skriva en rad på bloggen om det. Jag och Jennifer har alltså startat ett Uf företag som projektarbete och vi säljer miljövänliga tygpåsar. En påse kostar 60 kronor och 20 kronor av dom pengarna går oavkortat till cancerfonden. Så för er som känner att ni vill bära en snygg påse nu till hösten och samtidigt bidra till cancerforskningen så hör mer än gärna av er!








 




10/10 i bilder


Hampus, Simon och Lisa


Twistertime


Redo för en lång natt på dansgolvet!


Vic och Liss on the dancefloor



Gårdagen

Kvällen blev hur lyckad som helst, som vanligt stog dansgolvet i centrum, efter 4 timmars dasande mådde fötterna dock inte så bra, men det hindrade oss inte från att knata mot Max för en efterlängtad hamburgare. Vid fyratiden infann vi oss återigen i lägenheten där vi satte igång att roa oss med ännu ett parti twister, och nej jag vann inte den rundan.
Natten var väl kanske inte den mest sömngivande men är det party så är det..

Nu ska jag ringa till Lisa (som säkert har somnat) och kolla hur det ser ut med våra kebabrullar som vi ska tjocka oss med!

Lindeskolans egna gossipgirl

Ja men visst är det tillbaka. Lindeskolans egna svallerblogg! Årskullen 88 hade det och dom skötte sig riktigt bra men jag vet inte om jag kan säga samma sak om det här årets "gossipgirl". Jag tycker i vanliga fall att sånt här är riktigt roligt, men det känns inte som att dom här killarna har så mycket att skriva om men jag ska ge dom en chans dom kan ju rycka upp sig. Här har ni den om ni känner er sugna på att höra det senaste, inte för att dom är speciellt bra på att leverera än så länge men som sagt vi får väl ge dom en chans. Skvaller direkt från Lindeskolan.

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan mixa ihop en skön blandning av låtar till morgondagen.



Party Party

Imorgon är kvällen vi suktat efter så länge här! Liss är 18. Marty är 18. Krogen here we come. Kvällen kommer börja hos Maja, för att sedan fortsättas på Klaras. Jag tror att kvällen kommer bli kanon!
Jag ska dessutom försöka vara lite flitigare med kameran denna kväll!



Put on your dancing shoes!

Maskinen vs Historia + tidig morgon

Maskinen är på satin ikväll, många ska ut och jag sitter här och skriver rent alla anteckningar i historian och ska upp tidigt imorgon för att praktisera..
Jag satsar hårt på fredag istället!


Klaras it is, missa inte festen!


Nu ska jag skriva klart för att sedan krypa ner i soffan framför Greys!


Lisa 18 år!

Igår fyllde Lisa 18 år!
Det bjöds på tårta och massor med skratt!
Jätte härlig kväll tack för den och grattis lissli!

Självklart bjuder jag på några bilder av hennes present.










Ni kanske har hört att jag är fotointresserad..

Tisdag

Så skönt att ha provet gjort, jag har ioförsig ingen aning om ifall det gick bra eller inte. Jag använde mig ännu en gång utav den mycket effektiva ordbajsningsmetoden! funkar nästan varje gång.

Nu ska jag sova och imorgon ska jag fira ännu en vuxendag!

Många bollar i luften

För tillfället känns det som att jag har 25 bollar i luften och jag klarar inte av att hålla alla uppe.. Fast har man något val? Nej det är bara att kämpa på lite hårdare så klarar man det på ett eller annat sätt. När allt är klart och inlämmat så känns det tusen gånger bättre. Jag blickar framåt mot fredagen!


En vanlig söndag

Jag förstår inte att mina söndagar alltid lyckas bli såhär och det vill säga fyllda av plugg.. Morgondagen består av läxor som ska inlämnas och prov som ska göras. Det är vid såna här tillfällen man får tänka på att det bara är ett år kvar och att det faktiskt är det bästa året om vi bortser från allt pluggande. 
Nej bäst att jag sätter igång. 

På återseende! 

Pappa hjärta Idol

Idag var det återigen idol. Ni som hänger med vet att Robin Ericsson är med i år, hans pappa och min pappa spelar i samma band och har gjort det sen dom var runt tolv år gamla. Detta medför röstninghysteri på Aspvägen. Han är ju trots allt grym. Pappa brukar surfa runt inne på tv4as hemsida titt som tätt och kolla på allt han kan hitta med Robin.
Detta uppstog idag:

Mamma: "För att sms:a och rösta på Robin så skriver vi Robin E"
Pappa("datanörd" som han numera är) "Nej men Mia på nätet står det att vi måste skriva Robine"


Geni till Pappa? Nja jag tror inte det..
Fast jag tycker såklart om honom ändå :)

Se Robin här

A beautiful day






Maskerad!

Jag laddar upp en bild för att ni ska få åtminstonde en liten skymt hur våra outfits såg ut!
Den här bilden togs en bit in på kvällen så min och lisas dräkter är lite slitna, men för er som inte ser så är vi två pantade starköls burkar!



Panta panta panta mera!

Studentfest

Ojoj, gårdagen bjöd på en hellyckad kväll. Dans, drinkar och utklädda treor förgyllde kvällen. Jag vet att det ska finnas bilder att hämta hos någon, själv tog jag inte ens upp kameran ur väskan (!!??). Är man pantad så är man..
Men nog ska jag ragga upp lite bilder alltid. Dom kommer inom kort.
Jag är dessutom ledig från praktiken idag, chefen var jätte förstående och tyckte att studentfest var en helt okej anledning att vara ledig för (tack för det!) så jag och Lisa ska snart ta oss in till Örebro, hon ska klippa sig och jag ska hitta nåt festligt tills den 10:de, ska man fira så ska man och jag tror bestämt att det blir en bio på det. Jag tycker det låter som en kanon "dagen-efter" dag.




Vi är på gång!

Jag och Lisa ska snart ha pysselhörna här hemma, dräkterna inför kvällen är på gång. Lite att fixa med bara, fast det löser sig nog. Lite bilder från kvällen kommer garanterat upp!

Just dance!