Midsommar

Midsommar blev för min del riktigt lyckad.
Fest hos lisa med massor av kära vänner som man träffar alldeles för sällan. Började med att grilla ute i trädgården och förflyttade oss senare in i huset då det började rulla in folk.

Nu sitter jag och väntar på mat, det bjuds på kebabsallad från torggrillen sen blir det myskväll med Liss. Bye!

Torsdag

Sjukdomen börjar dra sig tillbaka, jag kan sova, äta, se, andas och prata. Börjar helt enkelt få mitt gamla jag tillbaka :)
Tabletter, nässpray och hostmedecin har gjort susen.

Midsommar imorgon, det kommer bli ett ganska lugnt firande för min del men jag ska iallafall upp till Lisa och umgås med lite vänner. Men först blir det lite jobb på ica.

See you!
Marty


Sjuk = Vännertime

Snor, host, snor, host.. Thank god för nässpray! På riktigt, utan mitt kära nässpray skulle jag inte överlevt dom senaste dagarna. Just nu är det det finaste som finns. Idag var jag ner till vårdcentralen och fick antibiotika, dom fruktar bihålinflammation men tack för att vi upptäckte det så tidigt så jag kan börja knapra antibiotika redan nu så jag slipper köra upp en nål eller liknande i näsan.
Doktorn sa åt mig att ta det lugnt så hon tyckte lite vänner-maraton skulle passa bra nu och jag lyssnar gärna på hennes råd så jag har kollat på vänner från 05.30 imorse och mer kommer jag hinna med under dagens gång. 

Nu ska jag krya på mig lite :)
Bye!

Värme

Värme värme värme!
Ja det är varmt och nej jag klagar inte, jag påpekar bara att jag nästan smälter bort när jag är utomhus men  I like it ! Glassen från igår passar otroligt bra idag kan jag lova.

Matteprov imorgon, not nice! Men efter det är det Mallis som gäller så jag ska nog fixa det.