Bali - Last Part

Vårat hotell.

Vi åkte till Uluwatu en dag för att besöka templet och kolla på ännu mer apor.

Utsikten var fantastisk.

Observera apan på den stackars flickans huvud.

Vi kollade på dans och var inte direkt ensamma.

Himlen blev magisk.

Tjejerna gav sig på surfning en dag. Jag varvade mellan att agerade fotograf, filmare och snäll tjej vid stranden som svarade på frågor från urgulliga skolbarn.

Vi spenderade många och långa svettiga kvällar på olika dansgolv.

Och även i Kuta finns Starbucks - vi var nöjda.

En hel del timmar tillbringades vid vår pool.

Helt plötsligt stod hemresan för dörren så vi packade våra väskor och sa hejdå till Bali.

Våra två sista veckor tillbringade vi i Kuta. I den staden finns verkligen allt man kan önska shopping, en lång strand, fester och mycket mer. Vår semester i Bali var verkligen fin. Vi upplevde så otroligt mycket under den här månaden, träffade massor med fina människor och såg kontraster som jag bara sett på tv innan.

Nästa resa är i planeringsstadiet, förhoppningsvis kommer jag säga hej till sommaren i Grekland under en vecka i juni.

Huvudstaden

Hej där! Igår hoppade jag och Sofia på ett tåg och tillbringade dagen på Stockholms fina gator. Så nu är jag några plagg rikare och en chailatte mättare. Tåget var dessutom helt enligt tidsschemat, lite skillnad från kaoset idag.
Nu ska jag slänga ihop en lunch - linssoppa ska det bli.
Hörs senare

Towe

Jag var på dop i lördags och här har ni lite bilder på hur det såg ut. Tösen är ju för fin alltså.
All kärek.

Life Is Life

Hej! Veckan börjar bra med solsken och noah and the whale i högtalarna. Deras nya album Last night on earth är bra bra bra.

2 steg från paradise

Gårdagskvällen var magisk, Håkan var fantastisk. Om ni någongång får chansen att se honom live så ta den! Själv tänker jag möta upp honom igen i sommar på peace and love. Efter konserten gick vi ut och dansade oss varma.
Riktigt bra lördag.

hejhejhallå

Hej hörni! Dålig update? - ja! Men veckan har varit fullproppad med fina saker och den fortsätter i samma spår med dop och håkan hellström imorgon. Det går bra nu!

A throw away letter

Hej! Jag ligger i sängen och lyssnar på skönsång, Sebastian Wijk närmare bestämt som jag kan rekomendera för er som inte hört honom innan. För min del är det jobbhelg (igen!) Men jag tar mig igenom den ganska smärtfritt genom vetskapen att den kommande veckan är sprängfylld med fina saker så som dop, håkan-kosert, fina besök och diverse festligheter.
Nu ska jag kika på ett avsnitt Glee som jag förövrigt blivit lite smått besatt av, blir så glad av den serien.
Kärlek

I follow you into the park, through the jungle, through the dark


Åh vad jag skulle vilja sjunga duett med den här tösen. Helt fantastisk!
OBS originalet med Edward and the magnetic zeros är dessutom riktigt grym. Ett litet tips.

Vårkänslor

Hej vänner! Både igår och idag har jag suttit på altanen med en bok och samlat lite fräknar på näsan. Känns obeskrivligt att man faktiskt känner värmande solstrålar och hör kvittrande vårfåglar. Fantastiskt. Nu ska jag fixa en kopp kaffe och sen blir det jobb.
Ut i solen med er så hörs vi senare!

Foton

Idag kom det hem en hel drös med bilder. 430 stycken närmare bestämt. Nu ska jag bara fixa några fotoböcker. Det är ju det bästa att kolla tillbaka i senare.

Godmorgon

Godmorgon världen! Jag har en helt ledig dag att se framemot. Jag tänkte börja den med brakfrukost och ett avsnitt greys, hur bra?

Photographs and brightly colored paper

Jag slänger in en spotifylista som jag klickat ihop sitter och lyssnar på just nu
Allt annat än grått

Som om det gjordes för din skull

Godkväll! Den här fredagen tänker jag tillbringa i soffan med myskläder, en kopp kaffe och ett avsnitt greys. Var uppe med tuppen imorse så en kväll i soffan klingar ganska bra i mina öron.
Hörs later!

Lite bilder från ett värmande Bali

Igår bestämde jag att det var vår och grävde fram skinnjackan och låga converse och idag är det snöstorm, kom
igeeeen! Vill känna värmande vårsol mot ansiktet. Behöva ta av sig jackan påväg hem från jobbet. Sitta på altanen med en kopp kaffe. Om en månad är det april och då är det iallafall vår på riktigt - det går inte att säga emot.

Converse

Inviger dom blå idag. Solen skiner och det är plusgrader - är det någon mer än jag som känner lukten av vår?

If I'm wrong I am right

Jag har länge letat efter ett par jeans med hög midja och nu har jag äntligen hittat ett par. Dom kommer från bikbok och kostar fyrahundranittionio riksdaler - värt!
Just nu rullar Adeles album 19 på spotify och jag känner att det är dags att hoppa ner i sängen. Imorgon åker jag till Örebro för fika och troligen lite shopping.
Godnatt!

Bali Part 4 - Sanur & Nusa Dua

Frukost på vår veranda i Sanur

Middag i Sanur

Stekning på Geger beach
Åt finmiddag i Nusa Dua village med starbucks som efterrätt.
(Under den här delen av resan var jag superdålig med kameran så alla bilderna är tagna av Sofia med hennes Canon G11.)

Efter Padangbai åkte vi vidare till Sansur. Det var inte riktigt vad vi hade tänkt oss (vi hade ganska höga förhoppningar efter vår tid i Padangbai) Det var långt till stranden iallafall till den delen där solstolarna fanns och lite överdrivet långgrunt vatten för vår smak. Vi hittade iallafall ett stort shoppingcenter där vi tillbringade några timmar.

Efter två nätter åkte vi vidare till Nusa dua. Vi hade blivit varnade för priserna på södra delen av Bali och att det dessutom var svårt att få tag på boende där. Men vi lyckades hur som helst få två rum i vår prisklass. Däremot var det inte samma standard som ställena vi bott på innan för samma pris. Stranden i Nusa dua är enligt mig inte direkt något att hänga i granen så vi tog en taxi till Geger Beach som låg cirka tio minuter bort, där var det ganska mycket turister men en väldigt fin strand.
En av kvällarna åkte vi till Nusa dua village vilket är ett slags utomhus-lyx-shoppingcenter. Där unnade vi oss finmiddag och jublade över att vi hittade starbucks.

Nu hade två veckor av vår tid på ön gått och vi bestämde oss för att åka vidare till Kuta där vi stannade resten av tiden.

2 steg från paradise

Jag fick en så himla fin present av så himla fina vänner när jag fyllde år. Jag ska nämligen på Håkan Hellström den tjugosjätte. Ser så galet mycket framemot detta, det kommer bli bäst!
Just nu sitter jag och klickar hem lite skivor från cdon, dom har rea så jag passar på att fylla på mitt musikbibliotek med favoritalbum.

It's full of life and it is all blue

Jag kollar igenom Sofias bilder från Bali. Det spritter i mina resmuskler! Finns så mycket som jag vill se, så mycket jag vill uppleva.
Lite senare under dagen kommer del fyra från baliresan upp så håll utkik.

Soaking up the sun

Söndagspromenad med mumford and sons i lurarna.

Nu väntar sömn med en efterlängtat sovmorgon.

Kärlek!


get my head back on

Jobbdagen är slut och jag har hoppat i mina nya favoritjeans och ska ta mig till Örebro för bio.
Ha en awesome kväll!

Fredag

Hola!
Min födelsedag var fantastiskt fin. Har verkligen världens bästa runtomkring mig. Nu håller jag på att göra lite mat här hemma eller rättare sagt värmer mat som jag gjorde igår - älskar framförhållning. Jag har en jobbhelg att se framemot, en förkyld sådan men det ska nog gå vägen det med.
Tjing