Sju sorger och åtta bedrövelser sen

Hej! Jag sitter och lyssnar på Veronica Maggios nya album och ja vad bra hon är, hon sätter ord på allt. Sju sorger är en favorit hittills. Svenskt är så himla fint ibland.

Grön - Grönare - Grönast

Såhär ser björken utanför vårt hus ut. Tänk att det äntligen är gröna löv på träden!

A falling star fell from your heart and landed in my eyes

Solen lös med sin frånvaro i en dag och det började krypa i min kropp direkt. Känns som man blivit ganska bortskämd med det här fina vädret det är ju trots allt bara April. Men nu är ordningen återställd och jag ska sätta mig på altanen med en kopp kaffe. Kärlek till er!

Tamron 17-50 2.8

Här om veckan fick jag hem ett nytt objektiv som jag totalt kärat ner mig i. Det är en uppgratering från kitobjektivet som följde med kameran och jag fattar inte att jag klarat mig så här länge utan detta. Det kommer bli perfekt för alla äventyr i sommar.

We just wanna make the world dance

Spotify i mobilen det är vad jag kallar lyx i vardagen. Kunna bläddra mellan alla mina spellistor och favorit-artister på en promenad i solen, på vägen till affären eller på bussen. Bästa hundralappen i månaden.

Forever

I torsdags tog jag äntligen mod till mig, har funderat fram och tillbaka i så många månader. Att jag ville ha en fågel det insåg jag när jag var på Bali men sen dess har jag velat fram och tillbaka mellan olika sorter och varianter.
Nu sitter det en duva på min rygg och jag fullkomligt älskar den!

Say hello

Idag åkte jag och mamma till släkten i hällefors eller häll-förs som dom säger. Fin dag med fika och diverse fynd. Förövrigt älskar jag att våren kommit på riktigt.

Elle No 5

Lite sol på altanen med Elle hanns med idag iallafall. Nu är det lunch som gäller och så jobb resten av dagen.


delicate

Jobb toppat med lite jobb. Där har ni min helg i ett nötskal. Jag skulle hellre spendera den i en stol på altanen men jag hoppas på mer sol i veckan. Hoppas er helg är bäst!

Halvåtta hos Moa

Såhär har jag spenderat min kväll. Vi har börjat köra halvåtta-middagar. Det började ikväll hos Moa och hon satte verkligen ribban högt. Vi blev bjudna på så himla god mat. Det är inte varje dag man blir bjuden på trerätters.

110412

Den här bikinin dök ner i brevlådan idag. Den kommer från H&M och jag är kär i färgerna.

Första riktiga vårdagen

Här har ni en bit av min fina söndag. Jag och Sofia strosade runt på vårvarma-gator och drack kaffe vid slottet, det är ett säkert vårtecken. Senare kom dom andra tre favoriterna in, perfekt söndag.
Dessutom bokade jag och Sofia vår Greklandsresa, kommer bli en riktigt fin start på sommaren.

10 April

Den här söndagen tillbringar jag hemma hos Sofia med fina vänner.
Love!

sju av sju

Hej där! Här kommer en spellista med sju av mina favortilåtar just nu.
klick-klick-klick

fred och kärlek

Peace and love är bokat. Det kommer bli grymt.
Nu tänker jag ta mig ut i solen. Hörs senare!

Jordgubbar

Idag blev jag bjuden på fika i min väns fin fina lägenheten. Åt årets första jordgubbar, längtar så tills man kan köpa med sig och sitta på en gräsmatta i solen. Nu har vi det framför oss och det känns fantastiskt!

Avokado på en grå dag

Idag har jag inte gjort många knop kan jag lova. Mös ner mig i soffan med en film under dagen när vädret valt att visa sin sämsta sida. Nu tänkte jag ge mig på lite bakning. Muffins ska det bli med frosting - det ni.
Hörs senare!

2 April

Det här linnet följde med från Stockholm. Ikväll tar jag mig till Örebro och kollar på bio. Känns fint.
Hoppas ni får en fin lördag.