You better start swimming, or you’ll sink like a stone


Hemkommen från Örebro, där bjöds det handboll och fika. Fin kombo. Nu ska jag snart dra mig mot sängen, imorgon ska jag nämligen infinna mig på gymet 10.00 sharp för att hinna innan jobbet. Jag anar att jag kommer möta en trött Sofia där, hur som helst ett mycket bra initiativ.

Godnatt!

Diving too deep for coins


Kan ni tänka er att vi går mot tider då man kan stå med bara ben på en blommande äng. Underbart!

Idag har varit en effektiv dag, städat rummet och organiserat en hel del. Senare blir det (hör och häpna) gymmet med tjejerna. Jag måste försöka få in träning i min vardag igen. Så det lär bli spännande. Nu ska jag försöka göra en latte med min minimjölkvisp som jag hittade när jag kollade igenom alla mina grejer.

Later

Glassar med Sofias mobil

Hej! jag sitter i skrivandets stund i Sofias säng med henne och Sara. glassar med Falk och te, fina grejer.

It was your heart on the line



Lunch, kaffe och några avsnitt av how i met your mother, det är min kommande timme.

TjugotredjeMarsTvåtusentio

Mumford And Sons - White Blank Page


Har inte lyssnat allt för mycket på dom förut men nu är det repeat på albumet Sigh No More på spotify som gäller, gilla.
Idag är det mammas födelsedag och det firar vi hundra gånger om här hemma. Så nu ska jag gå och ta dagens tredje kopp kaffe, fint!

Later

But you don't really care for music do you


Dagens jobbpass stavas K-A-O-S. Tydligen så slutar transportsystemen fungera korrekt direkt det kommer lite snö igen. Kvällen blev dessto bättre. På tal om bra så köpte jag New Moon idag så tänkte ta ett twilight-maraton (med båda filmerna) imorgon. För då är jag ledig, hallelujah!

Lightning strikes

John Mayer - Heartbreak Warfare

Känner mig lagom otaggad idag.. Kan bero på att det råsnöar utanför fönstret och jag ska snart ta mig mot jobbet. Längtar tills klockan är 16.00 och jag får gå hem och dricka kaffe med bästa maja. Jag lättar dock lite på stämningen med John i hötalarna, det funkar bra.

Later


23.55





Precis hemkommen från en urmysig kväll hos Askerlund. Hon fyller 20 hela år imorgon så vi smygstartade den stora dagen redan ikväll med vin, spel och mat. Så fint, verkligen.
Nu ska jag släga ner mig i sängen innan jag somnar framför datorn.

Godnatt

RayBan



Här har ni mina nya glajer som jag budade hem från tradera i veckan. Fynd? Ja det skulle man kunna säga.
Nu ska jag slänga i mig mat och kolla på nåt avsnitt av how i met your mother för att sedan ta mig mot jobbet.

Later

London Calling



Idag bokade jag och två fina töser resa till London, jag är galet taggad! 1 maj bär det av. Filmkameran jag fick i present kommer användas flitigt där borta.
Har ni några bra tips, vad får vi inte missa i shopping- / sevärdighetsväg. Maxa på med tips nu!


Blire tårta?



Det är klippet gör mig glad i hjärtat. Jag kan titta hur många gånger som helst, tröttnar aldrig. Kolla kolla kolla.

Sometimes I need somebody who can make me feel alright


Donkeyboy - Sometimes

Nu blåser vi bort den här nedrans förkyldningen med skön musik med donkeyboy som förövrigt kommer till peace and love i sommar, galet!

Uppsnärjd i det blå


Igår var en bra dag. Kaffe, lunch, tjatter, te och hårfärning med Vernersson, Askerlund och lite Pettersson.
Idag är jag mer sjuk än vad jag var igår, rösten går upp och ner i falsett till att ibland tyna bort helt och huvudet dunkar.. Så idag är jag hemma från jobbet funderar på att slå på sound of music och slå mig ner med en kopp te. Det låter för fint just nu.
Hoppas ni mår bra idag!

Headache




Jag vaknade förkyld, ont i halsen och snorig och med dagen har det bara blivit värre så nu sitter jag seg och jäklig med en kopp te och öppenspis i försök att må bättre.. Funderar på en powernap eller slänga ner mig i soffan med en bra film.
Later.

Once again the sun is rising




Salem vann alltså inte igår men jag gjorde mitt och röstade som en tok, mår bra i hjärtat av att veta att jag gjorde det jag kunde. Hans nya album är nice, lyssnar på det just nu at spotify.
Idag har jag jobbat och tagit del av det underbara vädret genom årets första träningspass utomhus. Känns bra, känns mycket bra faktiskt.
Förövrigt saknar jag Sofia som har varit sälen i 4 år.. (eller typ 4 dagar)

Nu ska jag göra äggmacka och te.
Hörs senare

Sometimes


Nu: Lunch
Sen: Jobb till 20.00 och efter jobbet är det melodifestivalen som gäller, go Salem!

Ha en bra dag vänner!

Peace and love 2010

Jag fick nyss ett energiskt samtal från min vän Lisa hon hade kollat in artistlistan för peace and love. Jag gick in och kollade och se bara vilka sjukt bra band som kommer. Jag som velat fram och tillbaka över frågan festival eller inte festival sommaren 2010 hade äntligen kommit fram till att jag inte skulle åka i år. Men kolla bara in vilka band som kommer. Helt galet bra.


Mando Diao – Robyn - The Hives - The Ark - The Kooks - Amanda Jenssen - Donkeyboy - Ane Brun – Hästpojken - Kings of Convenience - Lasse Lindh - Markus Krunegård - Melissa Horn - Moto Boy- Andreas Grega - Fibes! Oh Fibes! - Shout Out Louds - Name The Pet - Nikola Sarcevic.

 

Detta är dessutom bara ett urval kolla in alla här!
Jag får helt enkelt fundera ett tag till..


För en lång lång tid



Tulpaner på bordet och strålande sol. Älskade, älskade vårkänsla du är så välkommen!

My heart is beating like a jungle drum



Emalíana Torrini - Jungle Drum

Här sitter jag med ett glas fläderdryck och en skål algrens bilar och taggar för dagen med den här härliga låten.
Gilla dagen vänner!

Inköpt


H&M 199.-

Weekday 300:-


Monki 300:-


H&M 349:-


Monki 300:-

Där har ni inköpen från igår. Klänningen från Monki är en klar favorit känner på mig att den kommer användas flitigt i sommar.
Nu blir det kaffe!

Vi besökte huvudstaden


Finsate Lisa på soppteatern


Bussresan hem

Hej vänner! Stockholm var underbart igår, solen sken och det var plusgrader, jag gick med uppknäppt jacka hela dagen och blev fattigare och fattigare för varje affär vi äntrade men tro mig jag gillade det starkt! Tänkte faktiskt lägga upp mina köp här på bloggen lite senare.
Nu fixar jag lunch. Ska äta den tillsammans med min ELLE som damp ner i brevlådan tidigare idag.

Later!

Fåglar i en blå himmel


Eftermiddagssol från altandörren

Hur fint väder har vi inte haft idag då. Vågar vi känna vårkäslor? Jajemen! Jag gick med uppknäppt jacka i slask hem från jobbet och lyssnade på vårfåglar. Så fint var det. Imorgon åker jag till huvudstaden över dagen, shoppar och kollar på teater. Mycket fint det med, hoppas på lika bra väder som idag.


Shake and make some cupcakes


Gårdagens festligheter blev verkligen lyckat! Ett helt gäng med härliga tjejer, spel och svettigt dansgolv, kan inte bli bättre!
I skrivandets stund sitter jag och slökollar på melodifestivalen samtidigt som jag kollar bloggar och spanar facebook. Nu ska jag plocka fram chipsen och dippet!

She was already gone, long ago

Salem Al Fakir - Astronaut (LIVE)

Avslutar kvällen med Salem. Jag bädda ner mig nu, nu, NU! Annars kommer jag bara sitta fast här flera timmar till.
Godnatt!

It's true life will smile for you.


Imorgon är det fiesta som gäller. Firande av 20 år fyllda och att Ev kommer hem från USA, jag tror detta kommer bli en sweet kväll. Men innan det ska jag avverka några timmar på ica fast innan det ska jag sova en sjukt skön nattsömn och dessutom kolla på några avsnitt av "How I Met Your Mother" (beroendeframkallande? ja!) till frukosten imorgonbitti  Galet bra dag helt enkelt!

In your great book


Nu ska jag slå på ännu ett avsnitt av HowImeetYorMother och sedan somna sött!
Godnatt Dudes!

And if somebody's going to make it then this somebody ought to be you




Idag har den här sötan varit på besök. Så sjukt sjukt gosig. För övrigt har jag kollat på en hel bunt "how i met your mother" -avsnitt, bästa serien. Nu dricker jag apelsinmer och poppar Donkeyboy i hörlurarna, fina grejer!

A girl in her twenties






Jag och min bäste bäste bror!


Systrarna Ring kom och gjorde det dom är bäst på.


Jag hade finaste dagen igår men galet mycket gratulationer och tårta. Nu har jag dessutom lämnat tonåren bakom mig, känns helt okej med tanke på att det är just under tjugoårsåldern som troligen det mesta kommer hända. Plugga, resa, flytta hemifrån, känna sig hemma i nya städer, uppleva galenskaper, hitta mannen i mitt liv, bli gravid, gifta mig. Detta kan även stavas förändring.