KusinbarnDen här söthönan kom och gosade lite hos oss här om dagen.
Henne tycker jag om kan jag lova.

Cause I built you a home in my heart

Här om dagen bjöd Sofia oss på middag, godaste laxen med äppelpaj som efterrätt. Lisa agerade fotograf med min kamera.
Dom där damerna är för bra.

I get so high when you're with me

Här bjuds det på några bilder från vår galna midsommar. Alla kommer från Sofias kamera.

En midsommarnattsdröm


Åh jisses vilken härlig midsommarafton jag hade. Jag inledde den med sju hektiska timmar på jobbet. På kvällen hade vi invigning av altanen med härliga människor och sen drog jag vidare och mötte upp flickorna. Vi åkte lite spontant till Linde och där hände dom mest konstiga saker, jag har fortfarande inte helt klar på vissa områden. Jag vet iallafall att jag hade det riktigt bra och fortfarande sitter och småskrattar åt diverse tokigheter från gårdagen.
Nu ska jag slänga mig i soffan med twilight och new moon. På torsdag ska vi nämligen iväg och se eclipse så då passar det ju bra att friska upp minnet.

See yah!

It's only water and sand
Idag har jag haft det bra på altanen med en bok och en Åke. Ätit lunch vid sjön med Lisa och gottat en noraglass. Bra härligt!
Imorgon ringer dock klockan sju och en halvdag på ica väntar så jag antar att det är dags för mig att besöka sängen.
Godnatt people!

I even did my hair for you


Bilden är lånad av Sofia

Idag intog jag och mamma marieberg. Jag gillar det verkligen och jag gillar verkligen MQ´s rea, finfint!
Nu ska jag besöka sängen. Imorgon har det utlovats över 20 grader och strålande sol, dagen kommer spenderas i en solstol på altanen.

Kungligt


Jag har lockat mitt hår, färgat mina läppar och hoppat i en klänning. Idag är det kungabröllop och det ska jag och tjejerna fira med tårta och skåla i bubbel. Ska det va så ska det.

Tell me your secrets and ask me your questionsElin och Soff har precis dragit hem till sina gömmor vi har haft filmkväll här hemma (filmkvällar är underskattade, gud vad jag tycker om dom), kollade på en feelgood-film och gillade läget fram tills slutet då filmen slutade fungera.. Det var just fint. Men vad vore en kväll utan lite tekniska problem.

Godnatt Sverige!

Alla gillar...


Gårdagens utgång var kanon. Speciellt delen då Sofia inte tog med sig nyckeln och porten var låst när vi kom tillbaka eller då Sofia satt med sin kjol på huvudet, eller den första luftpuffen inne på Ritz. Hur som helst en sammanfattning av kvällen lyder: grymkväll med en del tekniska problem.

We've got the vision, now let's have some fun


Idag har jag målat slut på tre liter färg i växlande sol och molnigthet. Tog galet lång tid och det värsta är att det bara är grundfärgen så det ska målas lika mycket två gånger till, då sätter jag någon annan i arbete kan jag lova.
Förövrigt älskar jag att det är ljust ute trots att klockan är 22.00, det ska vi ta vara på imorgon då det är grillning, utgång och dans som gäller tills vi går hem barfota i gryningen. Jag och mina bästa damer.

12 Juni för ett år sen


För exakt ett år sen stog jag där. Skrek, hoppade, dansade och grät av lycka. Igår skakade jag rumpa med årets studenter och längtade tillbaka trehundrasextiofem dagar.

Bal 2010


Carina


Josephine och Patrik


Två snygga men dock inte lika festklädda damer..


Ganska taggat.

I helgen hade lindesstudenterna bal här i stan. Alla var galet fina, titta bara på dom två heta balbrudarna överst. Senare körde jag och Sofia vinkväll all in, svinbra.
Nu ska jag sova och imorgon far jag och Lisa in till Sofia för umgänge.
Godnatt!

Sol och studentens lyckliga dagar


Hej underbara väder! Jag sitter i skrivandets stund ute på altanen, för tillfället i skuggan från parasolet och bara har det bra. Måste ta tillfället i akt att gratta alla örebroare till studenten!! Tänk att det nästa vecka är exakt ett år sedan jag tog studenten, det är bananas!
Ikväll bär det av till Örebro och Sofias lägenhet där hon numera bor, fint fint fint.