Livet som tonåring sjunger på sista refrängen




Jag smygstartade 20-årsdagen redan idag med två favoriter. Det var galet mysigt.
Nu ska jag besöka sängen för att sedan vakna upp av skönsång och levande ljus!

Puss på er!

I told you to be patient







Bon Iver - Skinny Love

Jag grävde fram Morfars gamla jordglob ur förådet och jäklar att jag gillar den. Nu ska jag dimpa ner i sängen med en nyinköpt ELLE sen ska jag drömma om en jorden-runt-resa.
Godnatt!

Come on, Come out


En gammal bild men hur skönt vore det inte med lite våriga blommor i skogen just nu..?

Jag började blöda näsblod under promenaden idag så det slutade med att jag drack kaffe hemma hos bästa Sofia istället. Tusen gånger bättre!
Vet ni vad, på söndag fyller jag år. Så jag sitter och kollar runt lite på en present till mig själv. När man fyller 20 så får man unna sig nåt fint, det tycker jag!


Pour a little salt we were never here


Igår var det spelkväll hos miss Askerlund som gällde, tre spel hann vi med och roligt var det. Nu är det sol ute så jag ska dra med mig min ipod på promenad.



I've got loads of pictures

I Was Just Thinking


Teitur i väntan på kaffe och glass, hur fint!



One Two Three Four



Bilderna är tagna i helgen då jag hängde i Sofias soffa.

Softar i min säng med rummet fullt av tända ljus och skön musik. Gilla läget. Igår såg jag förresten Shutter Island och den är så galet sevärd så gå och se den. Nu!

Please


Please Please Please - Shout Out Louds

Jag  ska trotsa snöstormen och dra mig mot Sofias soffa för schlagerkväll. Under tiden bjuder jag på en låt som inte direkt skriker schlager och jag gillar't!




Camp in my sleeping bag


Hej oinspirerad person. Kan det vara kylan som återigen tar på humöret eller är det kanske bara tröttheten. Hur som helst skulle en resa till varmare breddgrader vara galet värt just nu. Ska börja kolla lite på det imorgon. Förutom resletning så bjuder morgondagen på jobb och tacos.

Godnatt!

Roger Moore


Sofias katt, Roger.
Troligen skönaste katten i stan.

Valentine


Ja men nog är det alla hjärtansdag alltid, för den som missat. Som om det nu är möjligt att missa, man hör det på alla radiostationer och läser det i varenda tidning. Om inte så kommer man på det när man sitter i kassan och tar betalt för blombukett efter blombukett och så denna hjärtformade choklad. Dagen i ära sitter jag och lyssnar igenom albumet LOVE på spotify, en del klassiker och en hel del strunt faktiskt.

Min kväll spenderas i Vernerssons soffa med tårta OCH kladdkaka, det ni!

Natt


Precis hemkommen från Sofias mansion, där har man det bra kan jag lova. Men nu ska jag sova, upp tidigt för jobb imorgon.. Natti!

Hatten av för er



Idag fick jag hem min hatt som jag beställde för några veckor sen. Den sitter som en smäck och jag ska glassa sönder i den i sommar!

Älska MER

Ibland är jag bara så jäkla nöjd med mig själv typ som idag då jag drar igång en städning av rummet. Nu är det inte ett dammkorn så långt ögat når. Så för tillfället belönar jag mig med Chocklad ala Palle Kuling och PäronMER (som numera finns i 1-liter, så värt)
Dagen fortsätter med inramning av kort med Those Dancing Days i högtalarna, fint!

Home Sweet Home


Nässpray, strepsils och alvedon


Jag tror aldrig jag nysigt så mycket som jag gjort dom senste dagarna. En förkyldning har intagit min kropp men jag håller den under kontroll med hjälp av nässpray, strepsils och alvedon. Morgarna är värst för halsen, då går jag zombiewalk direkt till kaffekannan, inget prat rekomenderas innan kaffet är uppdrucket och det lenat lite i halsen (varning för grinig tjej). Hatar den här kylan, allt är kylans fel..

"Det är bara att gasa"














Bilder från lördagens festligheter. Så jäkla roligt även om jag och Sofia fick brutalspö i biljard, det är bara och gasa!

Idag är det fika och handboll som står på schemat, det går så himla bra ihop.

Breakdance, cheeseburgare och så otroligt mycket mer

Gårdagen stavas lyckad!
Är det ost på cheeseburgaren?, breakdance utanför SF, på tal om google visste ni att en katt har en kroppstemperatur på 38 grader?, det är bara och gasa, säg att där satt den, är bara en liten del av alla internskämt som kom till under gårdagskvällen.
Några bilder ska jag försöka bjuda på imorgon.
Nu ska jag besöka sängen. Godnatt!

Like a silverblade I cut my way out of control


Efter ännu en dag på ica väntar biljard och några drinkar med skönt folk i örebro, hur bra låter inte det?
Vi firar med donkeyboy hela kvällen.

Donkeyboy - Ambitions


Here's a way to let it roll


Frukost, barnbesök, kaffe, målande (delvis innanför linjerna), lunch, skottning, drömmar om vår, fotoredigering, bebisbesök, gos, kaffe, fotobeställning, mat, jobb, te, tv, facebook och galet mycket Soundtrack Of Our Life!!
Det var min dag.



Soundtrack Of Our Life - Instant Repeater '99



Cuz you're the storm that I believed in

The Cardigans - You're The Storm

Vi avslutar denna snöiga dag med en av the cardigans bästa skapelse.

You strike me down


Jag är så galet trött på vinter, snö och allt vad det innebär. Ge mig vår med kaffe mot husväggen, svala nätter och rosévin. På tal om annat så umgick jag med Sara och Sofia igår, det syddes, dracks te och gjordes soppa, kvällen slutade med att jag körde fast i snön.. Nämde jag att jag är trött på snö?
Som tur är tänker jag stänga in mig på jobbet idag.
Nu: Tomatsoppa!

Månadsbyte

Fall Hard


Vi byter månad och lämnar januarikylan bakom oss. En månad närmare vår det firar vi med Shout Out Louds!



Vackraste du




31 januari, ett datum att minnas

Idag (eller med tanke på att klockan är 01:35 på natten innebär det igår) fick min kusin en babygirl. Helt otroligt och så fantastiskt underbart. Jag hoppas på att få gosa lite med det lilla livet imorgon.

Annars då, har spenderat dagen i linde med Liset och Maja och sedan i sängen med Sofia och Sara vi joinades även av Wallander. Och nu är jag bara trött på mig själv att jag fastande här istället för att gå och lägga mig i tid så hörs imorgon och godnatt!