You may say I'm a dreamer


But I'm not the only one 


Rollin'..

Det här har varit vad man kan kalla en bra dag. Mysig shopping, lunch och fika i Örebro med mina favorit Rings och nu mot kvällningen ett litet äventyr. En dag i min smak!

Nu: Läsning och sovning
Imorgon: Frisören

Godnatt

Uppsnärjd i det blå

 

 


Hallelujah

Jag lyckades lösa problemet med designen till slut, nu ser det iallafall bra ut i både explorer och spotify för min del så nu hoppas jag att det ser rätt ut för er också.
This is your song

En låt att bli förälskad i

 

Elton John - Your Song

 

Nu tänkte jag ta en promenad ner till affären och köpa hem lite gott fika att bjuda mamma och pappa på.

Det låter bra

 


Åke

Den här godigen bor hemma hos oss i några dagar. Just för tillfället ligger han ihopkurad i  mitt knä och bara myser. Gos-Åke!


Problem..

Åh jag har precis insett att designen inte ser bra ut i alla webbläsare. Jag använder mig av firefox nu för tiden och i den ser allt bra ut men sen kollade jag från explorer och då ser det absolut inte lika bra ut, menyn ligger längst ner på sidan och en del text har blivit grön, suck.. Jaja jag ska försöka lösa problemet men inte just nu.


Design..

Jag drog till med ny design så här på fredagskvällen..
Det är vissa grejer som fortfarande ska fixas men jag var för trött på den sista jag gjorde, den var galet opersonlig. Så jag hoppas att jag kan ha den här längre :)


Hometown Glory

 

 


Jag får liksom ingen ordning..

Titeln till Lars Winnerbäcks nya singel "jag får liksom ingen ordning" kan kappast passa bättre in på mitt rum just för tillfället.
Så nu tar jag en dag för rensing av högt och lågt. Jag är en mästare på att samla på mig gamlat skit. Så nu ska det rensas, oj vad det ska rensas. Dessutom kan ju inte vädret vara mer perfekt för en städardag.
I brist på lärdomOkej, jag kan erkänna att jag saknar skolan. Jag saknar att lära mig saker, jag saknar att dra på några sköna låtar på ipoden påväg till skolan, jag saknar att äta lunch med tjejerna och ha full koll på deras liv, jag saknar mysen, jag saknar mitt fullproppade schema under veckorna och jag saknar kaffestunderna med bästa soff och johan. Jag saknar att veta vart jag är påväg.
Men så fanns det en annan sida av skolan också som jag faktiskt inte saknar, speciellt sista halvåret i trean, innan allt verkligen kunde börja kretsa kring studenten. Då var all stress helt galen. Då allt inför studenten skulle börja planeras mitt i alla tusen uppgifter, prov, redovisningar och projektarbetet.

Nej egentligen var jag nog ganska klar med gymnasiet men däremot ser jag fram emot att plugga på universitet om nåt år. Det tror jag kommer passa mig perfekt. Men först vill jag planera en längre resa, jag vill se flera delar av världen.
Jag känner att jag behöver det.


Nitlåt. Skräll?

Nej okej, inga 28 miljioner till mig. Inte ens en tia.
Så jag antar att jag får jobba ihop mina miljoner om jag ska få några, vilken tur att ica står på shemat om en timme.
Men först, mat!


Lotto


Man kan säga att det lottades ut några miljoner på lotto idag man kan även säga att jag har ett orättat lottokvitto i min plånbok. 15 rader, 15 chanser till att jag är den lyckligtlottade.  
Men jag tänker inte rätta den ikväll. Nejnej, jag tänker helt enkelt suga lite på karamellen och drömma om att det är min lott som är värd 28 miljoner kronor.

Godnatt

Sommarmaraton

 

Gula löv börjar falla från träden och gågatorna i vår stad är borta.
Ja det är bara att inse att sommaren är över för i år.. Men nog har den varit bra så jag avslutar med ett inlägg proppat med blandade bilder från sommarens härligheter samt en låt som jag förknippar med sommaren 2009.

 

 
MGMT -Kids

 

Nu väntar en svängig höst!

 

 


Mycket snor och film


Snor, torr näsa, halsmandlar i size med golfbollar, hosta, täppt, huvudvärk och feber..
Japp, jag liksom hälften av Noras befolkning har gått och blivit superförkyld. Vilket man alltid på något sätt lyckas förtränga hur påfrestande det faktiskt är.
De senaste fyra dygnen har jag tillbringat i soffan vilket även innebar 4 filmer.

The holiday
Benjamin Buttons otroliga liv
Nyckeln till frihet
Shooter


Detta kan jag kalla för variation, lite drama, lite komedi och lite action. Dom var i vilket fall som helst mycket bra alla fyra . Så, om du själv ligger där hemma och snorar kan jag rekomendera dessa.

Nu känner jag mig iallafall bättre, så imorgon blir det jobb på ica igen och så hoppas jag på kvalitetstid med några fina vänner.


Veckans bästa: NässprayThe song I sing for you
The Sounds - No One Sleeps When I´m AwakeI'd do it again if I could

Slowly


Inte riktig planerat

Jaha så idag dök (eller snarare bombade) 354 bilder från studenten min brevlåda. Jag insåg inte riktigt hur mycket kort det faktiskt var, men 6 kuvert senare börjar jag få lite perspektiv på saken. men jaja det är väl bara att börja att klippa och klistra med min scrapbook.

Fast nu ska jag faktiskt sätta igång med matte c som jag av nån anledning gett mig in på..
Veronica maggio får hjälpa mig på traven med lite sköna toner och ett telefonsamtal till min vän Sara kan bli nödvändigt.


See ya!Phu..


Åh hjälp.. Nu har jag suttit alldeles förlänge med alla studentkorten.
Bilder från studentfesterna, studentdagen och balen ska framkallas för att klippas ihop till en scrapbook. Nu är iallafall urvalet och redigeringen klar av bilderna, good job!Spain here you come

Igår var jag ner till en vän, hon åker till spanien på söndag för att tillbringa sitt sista gymnasieår där. Det känns lite vemodigt att säga hej då och veta att det är så pass länge innan man kommer träffas igen. Men hon kommer få en underbar upplevelse, det tvivlar jag inte en sekund på.

Nu, lunch på stan med Lisa.