Söndag

Jag hade bestämt mig, det fanns inga fler ursäkter som jag kunde lura i mig själv, det var bara för mig att ta tjuren i hornen och dra på mig joggingskorna. Väl ute med musiken i öronen och en bra inställning till idén att jogga så öppnar sig himlen och regnet öser ner men det förstörde inte min joggingtur, det peppade mig bara lite extra och dessutom är det faktiskt väldigt skönt att springa när det regnar. Det jobbiga kommer när det väl slutar regna och man får springa runt i sina dyblöta och kalla kläder men när man väl kommer hem så känner man sig riktigt nöjd med sig själv måste jag säga.

Dessutom har jag jobbat 6 timmar idag så jag har både dragit in pengar och lite kondition! Jag känner att jag har all rätt att belöna mig själv med en mini-applåd :)


Take Care!


Musik!

I admit, i´m crazy about music! 
Det finns inget bättre, det är inte många timmar under dagarna som jag inte lyssnar på musik. Jag själv är dock inte speciellt talangfull vad det gäller instrument hur gärna jag än vill, men detta hindrar mig inte från att lyssna på andra människors begåvning. grejen är ju bara det att det finns så otroligt många olika band där ute, det känns som jag hittar nya varje dag, men så finns det ju självklart dom hederliga begåvningarna som coldplay som har kommit ut med ett nytt album som definitivt är en ny guldklimp i musikvärlden, i just love it! "Viva La Vida Or Death And All His Friends" Kolla in den om du inte redan gjort det.
Tracy Chapman är också hon en hederlig och älskvärd artist. Det känns som att hon har tänkt igenom varje låt innan hon gav ut dom. Varje låt har en mening, hon är defenitivt en av mina största favoriter. Jag kan lyssna på henne dag ut och dag in.
Jag måste även säga att Håkan Hellström är grym! Jag skiter i att vissa anser att han inte kan sjunga. Jag diggar han hårt. Man blir glad av Håkan. Hans nyaste album "försent för edelweiss" är kanon!  


Listan kan göras lång av alla artister jag tycker om, för lång så jag ska inte skriva ner alla här, lets just say that i love music.


Tracy Chapman - The Promise
If you wait for me then I'll come for you
Although I've traveled far
I always hold a place for you in my heart
If you think of me, If you miss me once in a while
Then I'll return to you
I'll return and fill that space in your heart

Remembering
Your touch
Your kiss
Your warm embrace
I'll find my way back to you
If you'll be waiting
If you dream of me like I dream of you
In a place that's warm and dark
In a place where I can feel the beating of your heart

Remembering
Your touch
Your kiss
Your warm embrace
I'll find my way back to you
If you'll be waiting
I've longed for you and I have desired
To see your face your smile
To be with you wherever you are

Remembering
Your touch
Your kiss
Your warm embrace
I'll find my way back to you
Please say you'll be waiting

Together again
It would feel so good to be
In your arms
Where all my journeys end
If you can make a promise If it's one that you can keep, I vow to come for you
If you wait for me and say you'll hold
A place for me in your heart.

a place for me in your heart


Torsdag

Mamma och Pappa på öland och mogge i strömstad, det innebär att jag och Åke har hela huset för oss själva. Det innebär även mycket disk som jag måste ta hand om och post som ska bli intagen, blommor som ska vattnas och en åke som ska rastas. Ja jag får helt enkelt ta fram den vuxna marty ett tag. Men fram tills idag så har jag haft sällskap av liss. Men nu är det bara jag och Åke vilket även det kan vara mys om inte han skulle ligga och tjura i sängen  pågrund av att han inte får plats i mitt knä eftersom datorn måste få plats någonstans men men jag vet hur man får han på bättre humor.

Nu tänkte jag ägna resten av kvällen åt att kolla på nyckeln till frihet. Jag har hört att den ska vara riktigt bra och jag har tänkt kolla på den så många gånger så nu tror jag att det helt enkelt får vara dags.
Upp tidigt imorgon ica väntar, woho !!



Sweet dreams

Björn Rosenström

Noraborna var laddade till tusen när det nalkades björn rosenström, och vi fick torget att gunga det är en sak som är säker. Kvällen blev väldigt lyckad, jag och emil lyckades smuggla in lisa i öltältet, rockade hårt på torget, buggade, träffade underbara människor och trampade hemåt med en varsin martin på pakethållarn, jodå en lyckad kväll var det allt!
Bra jobbat Nora!



See you!

Måndag

Jag insåg precis att jag inte har skrivit något inlägg sen midsommar. Men som mitt försvar har jag att mitt internet har levt sitt egna lilla liv den senaste tiden, det har kopplat ur och in som den själv känt för. 

I onsdags bestämde Jag och Lisa oss för att ta en roadtrip till Karlstad för en heldag med shopping. Både jag och lisa hittade tonvis med grejer och massor var på rea. Det är helt sjukt, jag brukar aldrig hitta nånting på rean och i år har jag hittat hur mycket som helst. Men är inget jag klagar över jag är bara oerhört nöjd över mina inköp :)

Den här veckan blir det relativt mycket jobbande för min del jag har två långa dagar på schemat och en kväll, men eftersom att jag och Lisa har börjat planera för ännu en resa som ska ta plats i augusti så är jag glad för allt jobb jag kan få! På fredag är det Björn Rosenström som gäller och jag är taggad till tusen vilket jag hoppas att hela Noras befolkning är, torget kommer gunga! Be there!


Godnatt!
Marty